Csak én vagyok ezekhez hülye? :O
Sajnos nagy nem vagyok otthon, a rövidítésekben.. de gezdem cikinek érezni, hogy ennyire hülye vagyok. :S :D
Szóval a következő rövidítések mit jelentenek:
WTF?
meow
asd
előre is köszi. :P
13L
WTF-káromkodás a what the fuck rövidítése
meow-nyávogás
asd-semmi értelme, 3 egymás melletti betű a billentyűzeten
Nem,nem vagy h¨lye ezek csak szleng féleségek,hogy még véletlen se tudjon az ember normálisan fogalmazni vagy esetleg helyesen írni.
A WTF what the fuck rövidítése..
A meow: én is nyávogásnak ismerem
Az ASD meg egy teljesen értelmetlen dolog..asadsads_sdaASd.
kb ennyi az értelme.
Szerintem ezt ne érezd cikinek.Vagyis ha zavar,hogy nem tudod,járj utána,de szerintem ne használd max nagy ritkán.
Ez olyan,mint az "XD" mindenki minden szöveg mögé odanyom egy XD ha van értelme ha nincs:
-sziiija. mizu?xD
-Áhh semmmmmise .veled??xdxdxd
Na körübelül ennyi a társalgási szintjük. :)
Na mindegy.Ennyit szerettem volna írni.
a wtf az what the fuck vagy egyeseknek welcome to facebook
meow még nem hallottam de nyávogás lehet
asd meg hát asd három betű egymás mellet XD
WTF a "what the fuck?" rövidítése, ami annyit jelent, hogy: "mi a franc?", "mi a f*szom?".
A meow szerintem is macskanyávogás, de nem vagyok biztos benne.
Az asd 3 egymás melletti betű a billentyűzeten, de hogy mi értelme, azt nem tudom.
Dejó köszönöm (:
De nem értem miért kellenek ezek a "rövidítések" semmi értelmük..ettől valaki nem lesz menőbb, hogy kockul, és ezeket használja, na mindegy. De azért köszönöm a válaszokat. Most én is menőbbnek érzem magam. :D:D
A Welcome to facebook-on nagyot nevettem. :D
WTF = What the fuck = Mi a f@sz?
Meow = Macskanyávogás , nyávogás ha valami baj van
asd = 3 egymás melletti betű ami úgyszint röhögést jelent mint az xD
PL még van ez is : ROTFL = Rolling On The Floor Laughing. = A padlón fetreng(ek) a nevetéstől (röhögéstől).
Ha valamit még nem tudsz írj privit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!