Nagyon tetszik:/. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy 8.os fiú a suliban..Nagyon-nagyon-nagyon (+ 5x nagyon) tetszik de félek hozzá odamenni beszélgetni..Bejelöltem Facebookon vissza is jelölt,de ez nem jelent semmit..Néha rámszokott nézni,végigmér aztán tovább megy.Ez jelenthet valamit?Annyira rossz hogy ennyire tetszik de nem tudok mitcsinálni..Csak várok hogy hátha majd ő lép de ááá :(( Mit tudnék csinálni?
13/L (6.o. évvesztes :))
2011. jan. 6. 17:31
11/14 anonim válasza:
ja 8osztályos most már eszembe jutott
12/14 anonim válasza:
Írj neki fécen,hogy tudja-e ,hogy kivagy meg ilyenej..kezdj vele beszélgetni.hajrá :D
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi!!:DD♥
2011. jan. 6. 20:52
14/14 anonim válasza:
Szia én ugyan így vagyok vele!Először is kerüj vele valahogy köszönő viszonyba!Aztán minden megy majd magától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!