Nagyon tetszik:/. Mit csináljak?
Van egy 8.os fiú a suliban..Nagyon-nagyon-nagyon (+ 5x nagyon) tetszik de félek hozzá odamenni beszélgetni..Bejelöltem Facebookon vissza is jelölt,de ez nem jelent semmit..Néha rámszokott nézni,végigmér aztán tovább megy.Ez jelenthet valamit?Annyira rossz hogy ennyire tetszik de nem tudok mitcsinálni..Csak várok hogy hátha majd ő lép de ááá :(( Mit tudnék csinálni?
13/L (6.o. évvesztes :))
Hajaj... :) ismerős helyzet, velem is ez volt 12-13 évesen (6.-7. osztály)...egy egy évvel idősebb fiú tetszett, ő is folyton rám mosolygott, mindig mondott egy-egy értelmetlen vicces szót nekem, egyszer barátnőmmel csak ketten voltunk a folyosón és elkezdett énekelni a hátunk mögött, egyszer az arcomat is megsimította,volt, hogy pár szót beszéltünk a Tankcsapdáról...szóval ilyen kis apró "jelek", amiktől én szárnyaltam :) de valahogy sose beszélgettünk komolyabban, aztán ő elballagott...rá egy fél évre megírtam neki, hogy tetszik :D válaszolt, kommentelt a képeim alá, leveleztünk,de aztán ez abbamaradt... rá fél évre jött az "égés"...akkor már volt barátom (még mindig ő van:)), és az ő baráti társaságába keveredett ez a fiú...de jót beszélgettünk, igaz én eléggé zavarban voltam eleinte :D azóta ritkán találkozunk, de legutóbb (kb 1 éve), mikor utoljára találkoztunk, akkor adott egy kis pofont, mert mondtam neki, hogy nem táncolok vele :D
bocsi, hogy leírtam, de olyan jó nosztalgiázni ezen :) a barátom is néha szekál vele, hogy szinte gyerekként megírtam neki, de ez így volt jó :)
szerintem elegyedj vele szóba, esetleg ha csokit eszel a folyosón, kínáld meg vele, ha egy a zenei ízlésetek, akkor beszélgess vele a kedvenc együtteséről...veszíteni nem fogsz vele :) sok sikert! :)
18/l
vedd fel msnre!ha így félsz tőle akkor nem fog összejönni
de hogy lehetsz gimis 6.osan?
de én fiú vagyok és most magamból meg osztálytársaimból indulok ki 2 évvel fiatalabbal lehet az akármilyen jó csaj nem lennék vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!