Hogyan mondjam meg a nőgyógyásznak?
Olyan problémám van hogy még csak most tudtam meg hogy a háziorvos is felírhatja a fogamzásgátlót.De vinnem kell az egy éve belüli rákszűréses papiromat ami viszont a nőgyógyászomnál van.
A kérdésem az hogy mit mondjak neki mire kell?Elég hülyén önne ki ha azt mondanám hogy nincs "kedvem"3 havonta 1000ft fizetni azért amit más ingyen felir...
A másik hogy februárba lenne esedékes a rákszűrés és ha most menék tuti mondaná hogy akkor megcsinálja azt is 8000ft-ért....
Amúgy majd júniusba lesz itt nálunk ingyenes szűrés szóval azért se akarok pénzt kidobni.
Segítsetek mert már csak e hóra van gyógyszerem.
de miért nem jó az szt ilyenre?
ott is megcsinálják a szűrést,ingyen
én még sose voltam fizetősnél,és még sose volt semmi baj az sztk-val
(majd ha terhes leszek akkor lehet magándoki,de egy receptért meg leletért legyen elég ha tb-t fizetek)
Szerintem is SZTK!
Én még a babámmal is odajárok! Majd ha kiakar bújni(júniusban), úgyis fizethetek rendesen az orvosnak...Addig meg miért ne spóroljak...vannak nagyon jó SZTK-s orvosok is!
:D
Félre értetetek...pont hogy nem akarok már magándokihoz járni csak a háziorvos akkor ír fel fogamzásgátlót ha viszem az utolsó rákszűréses papírt!!!
És a kérdésem az volt hoy hogyan kérjem el a dokitól hogy ne legyen kellemetlen
az én nőgyóügyászom is fizetős,de nekem csak az utolsót felejtette el oda adni.De már elrendeztem felhívtam hogy kell párom elment érte akit faggatott hogy minek kellett meg hogy jövök-e reméli szűrésre februárbe.Hát NEM:-P
Írattam gyógyszert a háziorvosnál és elmegyek nyáron a faluba szűrésre 500ft csak és nem 8ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!