Ilyet 14 évesen? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A barátnőmről van szó.Elég durva szilvesztere volt.Először találkozott egy másik városban élő fiúval akit csak msn-ről ismert, majd berúgtak és a városban kóvályogtak, ezután átment a fiúval egy a fiú egyik barátjához, és ott aludtak.
Eddig két barátja volt egy 16 éves és egy 18 éves.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy egy szent vagyok mert én is ittam szilveszterkor (de józan maradtam), és a fiúkkal is flörtölgetek, csak félek hogy a barátnőm mire 16 lesz végigmegy rajta a fél város elzüllik.Mit tehetek, hogy jobb útra térjen?
Az én szintén 14 éves[majdnem 15] barátnőmeg megd*gták.
Lelki okok miatt többet ivott a kelleténél és a NAGYKORÚ ismerősei nem állították le amikor mentek be egy szobába a pasival.Azt sem tudja,hogy ki volt a srác,nem tudja,hogy védekeztek-e.És ez nem az ő hibája hanem az ismerőseié.
Nem tudsz mit tenni,csak ezt elmondani neki amit leírtál és megpróbálni jobb útra téríteni.Ha neki ez jólesik csinálja.Előbb utóbb terhes lesz és akkor majd belátja.
szegény csajt már le-kurv.zzátok, aztán lehet h szegény nem is az
kedves kérdező, te meg a saját dolgoddal foglalkozzál, és azért mert valaki berúg meg flörtölget még enm fogja megbszni az egész város
a f-szom tele van már ezzel a sok fasszsággal ami ezen az oldalon megy
Utolsó előtti: Az nem érdekel h berúgott, de az már kicsit h a házuk előtt egy bokorban aludt a barátjával, nem tudom, hogy ezt melyik normális 14 éves teszi meg.
Egyébként meg nem kötelező a kérdésre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!