Mért van ez velem? 12 éves fiú vagyok és akárhányszor mondják anyáék egyből 1 ilyen félős érzés van bennem mert félek valamiért egyedül aludni és apáéknak ha azt mondom hogy jó megyek aludni visszaülök kicsit gépezni és akkor átjön megnézni
Az a LED-es fénycucc nem roszs ötlet.;)
nem is fogyaszt sokat.:D
Ám az uj sulitok milyen színű lesz?
néztél kiskorodban horror-t??
őszintén!!
Ismerős érzés :) Én is utálok egyedül aludni, ezért mindig fel van kapcsolva a szobámban a tv, mert nekem nem a sötétség a rossz, hanem az, hogy csend van. De szerintem a led-es lámpa sem rossz ötlet...
2.-nak: Nálunk még felújítás sincs, mégis úgy van, hogy egyik hónapban a felsősök 13ra, az alsósok fél8ra járnak suliba, másik hónapban a felsősök fél8ra, az alsósok 13:30ra járnak suliba, és akkor ezt így havonta váltakozva. És miért? Mert nincs elég hely a suliban, és a városban mind 3 általános sulinák így van ez. [mert nem túl nagyok a sulik, és minden évfolyamból 3-4 osztály van [nálunk 3, a másik 2suliba 4]
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!