Mi baja lehet a húgomnak? Nagyon aggódom érte.
Eddig jó kedvű volt mindig, igaz sosem mosolygott. Ha evés után elkezdtünk poénkodni, az ő hülyeségein nevettünk a legtöbbet. Nagyon sokat gépezett, legfőképpen msnezett, alig lehetett kirángatni a gép elől, kivéve ha elkezdett olvasni. Imádott vásárolni, főleg fülbevalót. Folyton kajás volt. Most meg teljesen megváltozott. Nem dobja fel ha elmegyünk egy bizsu boltba (fiú létemre még ezt is megteszem...), nincs kedve plázázni, étterembe menni, barátnőihez menni, áthívni valakit, csak egész nap ül az ágyán vagy fekszik, gyakran észreveszem hogy sír... Ma is ebéd előtt bementem a szobájába és mondtam hogy jöjjön, mert nem marad neki semmi kaja, erre azt mondta, hogy "ja, nem érdekel"... Ha bárki elkezd poénkodni, nem nevet rajta, pedig ha jó kedve van, azon is elröhögi magát hogy egészségedre. Teljesen más lett a hangulata és a viselkedése is, csak a szobájában képes megamaradni, de akár órákon keresztül is képes feküdni és zenét hallgatni. Ha megkérdezem tőle, mi a baja, csak annyit mond hogy nem akar róla beszélni. Tudnék rajta valahogy segíteni?
14/F
Ennyi idősen még nagyon gyerekesek a fiúk, engem is nagyon megbántottak sokszor akkoriban:( Szerintem mondd meg neki, hogy bármi van, neked elmondhatja, nem köpöd be, stb.. De a szülriteknek semmiképp se szólj, majd elmondja ő, ha akarja. Nagyon jó bátyj vagy!:)
13L
Köszi szépen mindenkinek. A srác idősebb, 13 lesz nem sokára, de a húgomra azt hitte, h vele egyidős. Am volt már neki több csaja, csak a húgommal viselkedik így, pedig szegény semmit se tett.
Megkérdeztem a húgom bnőit, azt mondták, hogy nekik se mondott semmit se, megkérdezték h mi a baja, nem akarta elmondani így nem faggatták tovább de próbáltak a kedvében járni.
Ez de aranyos.Mármint,hogy ennyit foglalkozol a hugoddal.:)
Nem olvastam el az eközö válaszokat szóval,ha ugyanazt irom bocsi..(csak azt tudom,h szerelmi bánat..)
Az első amit megjegyeznék,hogy szerintem ne hagyd abba,hogy ennyit foglalkozol vele.Egyszer majd észreveszi,és kiönti neked a szivét(asszem:S). És hát ami vele,mindnekinél megesik.Menny be a szobájába és ezt meséld el neki! Remélem egy kicsit azért segitettem:)
13.L
Szia!
Szerintem éreztetsd vele,hogy benned megbízhat.Ne rögtön kérdezgetsd,hanem kezd el neki mesélni valami személyes titkod,esetleg akkor jobban fog bízni benned. Én is 14 vagyok, mindent megosztok a bátyámmal, pedig egy időben ez nem így volt!:)
Sok sikert, remélem rendbe jönnek a dolgaitok!
14.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!