Mi baja lehet a húgomnak? Nagyon aggódom érte.
Eddig jó kedvű volt mindig, igaz sosem mosolygott. Ha evés után elkezdtünk poénkodni, az ő hülyeségein nevettünk a legtöbbet. Nagyon sokat gépezett, legfőképpen msnezett, alig lehetett kirángatni a gép elől, kivéve ha elkezdett olvasni. Imádott vásárolni, főleg fülbevalót. Folyton kajás volt. Most meg teljesen megváltozott. Nem dobja fel ha elmegyünk egy bizsu boltba (fiú létemre még ezt is megteszem...), nincs kedve plázázni, étterembe menni, barátnőihez menni, áthívni valakit, csak egész nap ül az ágyán vagy fekszik, gyakran észreveszem hogy sír... Ma is ebéd előtt bementem a szobájába és mondtam hogy jöjjön, mert nem marad neki semmi kaja, erre azt mondta, hogy "ja, nem érdekel"... Ha bárki elkezd poénkodni, nem nevet rajta, pedig ha jó kedve van, azon is elröhögi magát hogy egészségedre. Teljesen más lett a hangulata és a viselkedése is, csak a szobájában képes megamaradni, de akár órákon keresztül is képes feküdni és zenét hallgatni. Ha megkérdezem tőle, mi a baja, csak annyit mond hogy nem akar róla beszélni. Tudnék rajta valahogy segíteni?
14/F
Figyu,szerintem ebbe nem nagyon kéne beleszólnod...
ha összeveszett valakivel,akkor majd biztos megoldja egyedül.ha pedig szerelmes,akkor hagynod kéne.
bár,ha jó a kapcsolatotok,akkor kérdezd meg,de szerintem nem túl jó ötlet a barátnőit faggatni.
14 l
Szervezz vele közös programot =) menjetek el sétálni, vagy nézzetek meg egy vígjátékot, vagy csak ülj be hozzá, és öleld meg :). Éreztesd vele, hogy bármikor számíthat rád, és ott vagy vele bármi gondja van. Nem muszáj először rákérdezni arra konkrétan, hogy mi a baj.. csak kezdjetek el beszélgetni. Szerintem kis idő alatt úgyis megnyílik aztán elfelejti :). Sok sikert a további kamasz évekhez :)
14/L
Köszi neked is.
Tudom, nem volt szép dolog tőlem, de nem érdekel. Amíg fürdött, megnéztem a mobilján az SMSeit. Ezt találtam a küldöttek között: "Én tényleg szeretlek de te lekur.vázol a hátam mögött.. Őszintén, mi bajod van velem?" Megnéztem azt is, hogy kinek írta és ismerem a gyereket, a bátyja az oszttársam...
Hát szerintem ne szólj erről neki, és a gyereket se támadd le. legalább mostmár biztos, hogy szerelmi probléma. Hamar kifog ebből kászálódni. észreveszi, hogy sok fiú van még a világon, és neki még bőven van ideje válogatni. Lehet, hogy ez az állapot még elfog tartani 1-2hétig, mert azért mégiscsak ez az első csalódása. De ezen túl kell esnie, és még lehet, hogy sokszor fog csalódni, de mindig van van kiút. :)
Te most csak annyit tehetsz, hogy ott vagy vele, és nem hagyod egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!