Idősebb hölgyek,20 körüli lányok! Miért nem engednek? Mit tehetek?
Egy 14 éves lány vagyok.
Holnap szilveszter osztálytársaim a szomszéd faluba(10km)kibérelték a kultur házat és szerveztek egy bulit csak egy szolidat és csak kizárólag osztálytársak nagyon maximum pár 15-16 éves (normális)fiu.
Nem engednek el a szüleim anyu még csak-csak de apu hallani sem akar róla...:(
Azt mondják: Nem mehetek sinter helyre de nem értik meg hogy csak szomszéd falu és kizárólag csak osztálynak!
Tehetek még valamit??(könyörögtem már,próbáltam érthetően beszélni velük,osztálytársam is felhívta őket)
Kedves 14 éves lány!
Én pontosan 6 évvel ezelőtt voltam ebben a helyzetben, amiben most Te vagy. :-) Nem engedtek el a szüleim a buliba és igen, mindent megpróbáltam. Nézd:
Ha nagyon el szeretnél menni és tényleg szolid lesz a társaság (nem fogtok részegen dugni) akkor valamelyik szülővel is beszélhetnétek, hogy a szülők egymás közt rendezzék ezt le. Még azt is meg lehet kockáztatni, hogy valaki elmenjen értetek hajnalban, ha tényleg annyira aggódnak.
De hozzáteszem: Ha ezt sem akarják sehogy sem megengedni, semmiképpen se palizd be őket, vagy szökj meg, mert akkor elvesztik benned a bizalmukat és később nem lesznek veled elnézők semmilyen téren.
Ráadásul, nehéz elhinni, én sem hittem el annak idején, de tényleg nincs olyan buli, ami hazugságot, vagy mérget - ha nem engedtek el - megérne! :-DD
Köszönöm a választ.
Nem fogunk piálni max: éfélkor koccintásnak egy kis pezsgő.
És már 2kor hazahozznának kocsival osztálytársam szülei.
Utolsó KÖSZÖNÖM!
Ja és lemaradt az hogy, NEM sinter helyre mennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!