Kamaszok mennyire vágytok az ellenkező neműekre? 17/F
Én speciel egy velem azonos neműre, de ez részlet kérdés xd
17/F
Én semennyire. Lehet, hogy bennem van a hiba, de engem abszolút hidegen hagy ez az egész szerelem téma. Meg vagyok nélküle is. Talán majd elmúlik...
15L
Én is vágyok rá ... de kezdem reménytelennek hinni a dolgot.
Én nem akarok olyan fiút, aki csak felvágna velem, vagy csak meg akarna b*szni.
Én arra vágyom, hogy legyen egy fiú, aki önmagamért szeret, elfogad, megért és tisztel.Én is elfogadom azt akit szeretek, megértem, és tisztelem.Akit szeretek, nem akarom megváltoztatni.Tehát ez kölcsönös lenne.
Sajnos az ismeretségi körömbe a korombeli fiúk ehhez még gyerekesek, vagy ha nem gyerekesek, akkor sem ilyen típusúak.
Pedig olyan jó lenne a hideg téli napokon átölelni egy fiút, hozzábújni, csókolózni:$
Még nem volt barátom, nem is csókolóztam, talán ezért vágyom rá ennyire:$ :)
15/L
Én is vágyom rá, de velem (másokkal is szerintem) mindig az van, hogy akkor kapok meg valamit, ha már nem akarom annyira. Nagyon nehéz félretenni valamit, ami annyira kéne, de megpróbálom. Egyébként is csak egyetlen ember kéne, akinek meg én nem kellek, úgyhogy reménytelen az egész...=S
16/L
19:56:LOL
Salala:Én is így vagyok vele hogy engem se érdekel hogy na most d..jak hanem az hogy legyen kit szeretni.Meg az is hiányzik hogy szeressenek ezért is vágyok egy lányra.
Én is. Tegnapelőtt kaptam egy nagy dozist, de most máris hiányzik.xD
14/L
nagyon örülnék, ha most lehetne egy társam, akit szerethetek...:)
16/L
Jól esne,ha lenne valaki,de elég félénk vagyok,úgyhogy szerintem egy jó pár évig még senki nem lesz.De lehet hogy nem is baj.
13,5/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!