Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a legmegfelelőbb sport egy...

Mi a legmegfelelőbb sport egy 13 éves számára?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve nem sportolok semmit, de már ideje lenne. :S Leginkább táncolni szeretnék, de érdekel hogy mik vannak még. Főleg olyan sportokra lennék kíváncsi, amiket télen-nyáron egyaránt lehet "űzni", és az se baj ha megjön..13L((:
2010. dec. 29. 19:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én például lovagolok :). Jó hogy télen elég jól fel kell hozzá öltözni de amúgy nagyon felszabadító sport. És az sem gáz ha megjön én 3 éve csinálom és 2éve megvan, meg lehet oldani egy vastagabb betéttel. Üdv :)
2010. dec. 29. 19:09
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm. ((:

De válaszok jöhetnek még. ;)

2010. dec. 29. 19:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

futás? bocs csak ez az 1 jutott eszembe ami megfelelne. bár nemtudom h akkor lehet-e futni...

17_F

2010. dec. 29. 19:20
 4/15 A kérdező kommentje:

:DD Köszi aranyos vagy.((:

De a futás nagyon nem az én sportom. :P

Magamtól eszembe se jutna elmenni futni. :D

2010. dec. 29. 19:38
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
mi jön meg?
2010. dec. 29. 19:39
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
Manyi néni a piacról vazzeg...
2010. dec. 29. 20:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az úszáson gondolkoztál már? Szerintem nagyon jó, hasznos sport, és nagyon jól kikapcsol.

De a tánc is jó - én jártam 2 évig, de az iskola miatt abba hagytam -, főleg akkor, ha szeretsz is táncolni!

2010. dec. 29. 20:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

ping pong. a pszihomókusom tanácsára 2 éve nyomatom. eleinte mindenért dühöngtem, de amióta ezt játszom sokkal nyugisabb vok.

16F

2010. dec. 29. 21:48
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Navégre egy 13 éves aki nem a melle méretével kapcsoltba ír kérdést hanem az élet egyéb fontos dolgáról. Jó látni olyan fiatalt aki nem avval fog foglalkozni, higy reggel hogy másszon ki a saját hányadékából hanem sportolni fog és egészséges lesz. Jó tudom, ő is fog inni mert igen kevés ma már az az ember aki ne inna.
2010. dec. 29. 23:09
 10/15 anonim ***** válasza:
45%

Én 4 éves koromtól egész 'vén' koromig balettoztam,gyönyörű és ha lehet azt mondani kecses/nőies sport.

A lányomat (most 9 hós) jégkorcsolyára fogom járatni/műkorcsolya,mivel Magyarországon ahol éltünk nekem nem volt rá lehetőség,és most megadatott ez a sport ezt választottuk a férjemmel,de persze ha nagyobb lesz és nem tetszik neki abbahagyhatja,de a sport nálunk kötelezőnek mondható,nem lényeg mit csinál,de csináljon majd valamit,de ha ilyen kis energiabomba marad ez nem lesz ellenére később se :)

Rengeteg sport van a világon.

A táncon belül meg még annál is több,mint hinnéd és mindegyiknek megvan a maga varázsa a modertánc,társastánc,balett,jazz balett,néptánc,hiphop

és sorolhatnám még.

Milyen stílusú lánynak mondanád magad?

Szolid?Kecses?Merev?Hajlékony?Ugrándozós?Stb.

Van már női foci is,tenisz,pingpong,harcművészet,cselgáncs,úszás,kajak/kenu és sorolhatnám még.

Én ajánlom,hogy több féle sportra menj el akár a barátaiddal és nézd meg esetleg állj be te is,mert így nehéz lesz döntened.

És örülök ,hogy 3 év után még ráveszed MAGADAT,hogy sportolj.

Sok sikert neked.

2010. dec. 30. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!