FONTOS! Koliba szeretnék menni! Valaki tud segíteni?
Egyszerűen nem bírom itthon, rettenetes, megőrülök. Nem tudok egyszerűen úgy otthon lenni a családommal, hogy ne veszekedjünk, a szüleim mindenért belém tudnak kötni. Ezért szeretnék kollégiumba menni. Ha valaki esetleg megkérdezné, hogy nem az én hibám-e, annak előre válaszolok: Apum nagyon bajos kamasz volt, anyum is egy mai szóval "menőribanc" volt, és még ők oltogatnak. Pedig egész jó tanuló vagyok, rendesek a barátaim, rajzpályázatokat nyerek, zenélek csak nekik valahogy ez sem jó. Valaki tud kollégiumot Sopron környékén jó sulinál?
13/L (6ik. oszt.)
Én imádok koleszos lenni,és aki nem az az ne írjon h¨leyésegeket,emrt lehet gépezni,meg mikor szilón vagy (szilenciumon/tanuló szobán) akkor is lehet gépezni és én javítottam az átlagomon is,mert 2 óra tanulás alatt simán megtanultam,nem is értem,hogy itthon miért nem tudtam ezt megtenni.
És mi az,hogy be vagy osztva?
Lehet szobatársakat 'váltani',de persze nem havonta.
Ha pedig x átlag felett vagy akkor te osztod be,hogy mikor-hogy tanulsz.
És a nevelők is kedvesek (van kivétel)..
A lényeg,hogy a az első benyomásokat ,hogy kellted,hogy viselkedsz mikor megismered a többieket,mert úgy fognak 4 évig elkönyvelni ahogy akkor viselkedtél.
Meg nálunk vannak alsósok is,most jött egy 2.osztályos kislány is.
És én is kisgimis voltam,7.osztályba mentem át és azóta itt vagyok.
Én imádok kolis lenni,pedig nekem a családi helyzetem se rossz,nagy ház,kutya,macska,ló (-.-),idegesitő báty,aranyos hugi..stbstb.
De itt mégis több szeretetet kapok.
Nem mondom,hogy nincsenek gondok,de hol nincsenek??
Szerintem hajrá,a soproni környéket nem ismerem,de nézz utána.
Neked is (és ezeke szerint) a szüleidnek is jobb lenne (bár ezt nekehez tudom elképzelni) nekem legjobb barátnőm is azért jött csak ebbe a suliba,mert otthon verték meg részeg volt mindig az apja,sajnálom is szegényt..utálja a pénteket,mert hazakell mennie,de azt mondta,mióta nincs mindig otthon (hétközben) sokkal kedvesebbek vele,vasárnap meg már a reggeli járattal jövünk,szóval lehet javítana is a helyzeten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!