Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek albérletbe kell...

Akiknek albérletbe kell menni, mert nem vették fel őket koliba, azok kimaradnak a jó bulikból?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem, albérletben megtartod a saját bulijaid és azt hívsz meg rá akit akarsz.
2010. aug. 30. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan! Én is albis voltam, és nagyokat buliztunk. A kolis barátok is nálunk lógtak!:))
2010. aug. 30. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az albi sokkal jobb mint a koli, teljesen a magad ura lehetsz, nincsenek felügyelők stb. Olyankor mész be amikro akarsz és olyan bulit tartassz amilyet akarsz. Szerintem en bánd h nem kolis lettél:)
2010. aug. 30. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Meg lehet oldani, hogy albérletben is nagy bulik legyenek, de azért a koliban egyszerűbb, minden adott hozzá. Nekem pl. az első albimban idős néni volt, ott nem is lehetett volna bulizni. Igaz, én önszántamból mentem ki a koliból.
2010. aug. 30. 10:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Jólvan köszi a válaszokat :)
2010. aug. 30. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem tavaly kolis volt,most még kérdéses,hogy lesz-e koli neki.

Náluk úgy volt,hogy a legjobb barátnője másik fősulira ment így másik koliba is voltak,de átmentek egymáshoz csak úgy meg amikor buli volt akkor.

Meg voltak koli napok meg ilyenek.

Szóval,ha a barátaid kolisok,de meg albis vagy attól még akár ott lehetsz a jó bulikba:P

Meg amúgy tesómék ált. kimentem valahova bulizni és nem a koliba voltak:D

2010. aug. 30. 10:59
 7/8 anonim ***** válasza:
te is mehetsz kolis bulira, meg egyébként az albiba lehet jobb a társaság, mert ha már választhatsz olyan közeget, lakótársat választasz aki szimpi
2010. aug. 30. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Én bejutottam volna koliba de indulásból albérletbe akartam menni. Nem bulizni mentem egyetemre, hanem tanulni. Havi-kéthavi kocsmázás meg megoldható a nélkül is, hogy koliban lennék.

Koleszban mikor 4-5 másik szobatárssal vagy összezárva nem a legkedvezőbb vizsgaidőszakban. Nem beszélve arról mikor felének épp "rossz napja" van.

2010. aug. 30. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!