Ez meddig tart még? 12F
Nem feltétlenül.
Lehetségesnek tartom, hogy valaki 12 éves korában még nincs felvilágosítva se szülők, se szociális intézmény által.
Sőt még azt is hihetőnek tartom, hogy a gyerek a médiától távol van tartva, illetve erősen ellenőrzik, hogy mit csinál. Így tényleg semmilyen információval nem rendelkezik a témáról. A társak általi felvilágosítást meg ki lehet zárni, mert a kölyök nyilvánvalóan masszívan szégyenlős, ha ezt nem a szüleitől kérdezi meg, hanem neten idegenektől. Ha így van, akkor bukta van öcsém. Apád holnap este beszélni fog veled, vagy az is lehet, hogy már ma este megtörtént. Ha meg nem akkor tényleg fake.
Szerintem kérdezzük meg tőle.
Szociálisan, vagy szellemileg retardált vagy, vagy csak egy unatkozó, kezdő perverz? :D
Utolsó: jó a kérdésed :D
amúgy meg sztem is fake...
ki az,aki ezt nem tudja?!
-Aztse tudom mi az a maszturbálás :S
-már beszéltünk róla szüleimmel
Akkora fake mint a ház. Az elején még nem volt rossz, de a végén elcseszted...
istenem ez a gyerek annyira szánalmasan kamuzik :S
-mi az az éjszakai magömlés?
-mi az a maszturbálás?
-mi az a fake?
-már beszéltünk rola a szüleimmel
ez akkora kamu.. :/ meg bááááázzzzzz ottvan az a rohadt google..-.-" és most mondja vki h nem kamu.. xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!