Van olyan kamasz-szerelem, ami már 3. éve tart, vagy ez valami más?
7.-es lány vagyok. 5.-ben nagyon tetszett nekem az egyik osztálytársam .(én is neki, mert 5. évvégén elmondta az egyik barátnőm, aki jóba volt vele.), de akkor már jött a nyár, és nem foglalkoztam vele.
6.-ban voltak olyan időszakok, amikor nagyon szerettem, és voltak olyanok, amikor kevésbé.
Most 7.-ben úgy érzem, hogy jobban imádom, mint eddig. Fantasztikus érzés, ha hozzám ér, vagy ha megérint, vagy csak hülyülésből megölel. Olyankor remeg az egész testem, nagyon jó érzés.
Csak az a baj, hogy neki egy másik lány tetszik. És nem csak mondja, mert látszik is rajta.
Mit tegyek, hogy ne szeressem ennyire?
És ez szerelem, vagy vonzódás, vagy mi?
Off:
ma 15:57
Tanulj meg írni -.- Úgy kell írni, hogy ilyenen... Hát nem szégyen neked, hogy egy ötödikes diák javít ki? Amúgy mi foglalkozunk olyanokkal, hogy ki a legjobb pasi stb...
On: Van ilyen. Nem biztos, hogy segítek, de az egyik barátnőm öt évig "járt" egy pasival.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!