Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van olyan kamasz-szerelem,...

Van olyan kamasz-szerelem, ami már 3. éve tart, vagy ez valami más?

Figyelt kérdés

7.-es lány vagyok. 5.-ben nagyon tetszett nekem az egyik osztálytársam .(én is neki, mert 5. évvégén elmondta az egyik barátnőm, aki jóba volt vele.), de akkor már jött a nyár, és nem foglalkoztam vele.

6.-ban voltak olyan időszakok, amikor nagyon szerettem, és voltak olyanok, amikor kevésbé.

Most 7.-ben úgy érzem, hogy jobban imádom, mint eddig. Fantasztikus érzés, ha hozzám ér, vagy ha megérint, vagy csak hülyülésből megölel. Olyankor remeg az egész testem, nagyon jó érzés.

Csak az a baj, hogy neki egy másik lány tetszik. És nem csak mondja, mert látszik is rajta.

Mit tegyek, hogy ne szeressem ennyire?

És ez szerelem, vagy vonzódás, vagy mi?

2010. dec. 7. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
én 1 évvel vagyok öregeb nálad de mi 5.ben nem gondolkodtunk ieneken de még 6.ba sem
2010. dec. 7. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Off:

ma 15:57

Tanulj meg írni -.- Úgy kell írni, hogy ilyenen... Hát nem szégyen neked, hogy egy ötödikes diák javít ki? Amúgy mi foglalkozunk olyanokkal, hogy ki a legjobb pasi stb...

On: Van ilyen. Nem biztos, hogy segítek, de az egyik barátnőm öt évig "járt" egy pasival.

Üdv.

2010. dec. 7. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
*ilyeneken. bocsi, bömböl a zene, de legalább a lényeg benne van.
2010. dec. 7. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem van 1 fiú levelező társam akinek a csaja az osztálytársa és van 1 közös sima lány barátnőjük (fiú a csajával 3 éve együt vannak 2011 márciusában 4 éve lesz
2010. dec. 8. 15:06
 5/5 anonim válasza:
Én veled egy idős vagyok és szerintem nem kéne kijavítgatni, csak akkor írj,ha választ akarsz írni, és amit te írtál (előző) az nem válasz. Ja, és szerintem ne oktass ki egy nálad idősebbet!! Ha engem oktattál volna ki, mér megkerestelek volna!! Kérdezőnek: Nézz szét a világban keress másik fiút és próbáld meg az új pasit jobban szeretni..ha meg nem találsz, akkor próbáld meg elérni, hogy szerelmes legyen beléd. Derítsd ki, hogy milyen csajok jönnek be neki,(nem kell teljesen megváltoznod!!)érdeklődj az iránt, amit ő szeret( pl. ha a motorokat szereti, akkor tudj meg a motorokról többet) HIDD EL ELTUDOD ÉRNI, HOGY SZERELMES LEGYEN BELÉD ;) sok sikert!! :)
2013. ápr. 26. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!