A mai kamaszok mit tartanak gáznak?
Az addig rendben van, tudom, de ha mi is olyanok leszünk tininek, mint amiket itt írtak előttem, azt már el kellett volna kezdenünk.
Persze, lehet, nem így van!
Gáz? Józan ésszel az gáz, ha 12 évesen 9kor az ágyad helyett egy buliban pózolsz, piás üveggel a kezedben, qvára
b e b a sz v a. Na ez gáz.Nem az, hogy 17 évesen még szűz vagy, nem cigizel, és drogozol... De erről a média tehet. Lassan az óvodában tarják a felvilágosító órákat. -.-"
13L
A nőies nőket. Legalábbis én ezt vettem észre. Az a menő, ha böfögsz meg fingasz mint egy részeg kőműves, ha bagózol és káromkodsz, vedeled a piát, esetleg még verekszel is. Persze a család nem fontos, a suli sem, de azért naponta legyen f@sz a p!nában, mert úgy élet az élet.
Én megvagyok enélkül is, azt hiszem, megvan bennem az a tartás, női méltóság, ami a legtöbb korombeliből már kiveszett.
Hátnem tudom,hogy az átlag mit tart gáznak....
Én 'gáznak' tartom például,hogy sokan úgy gondolják,attól lesznek menők,ha ők már isznak,cigiznek,drogoznak,szexelnek.
Mondjuk nem hiszem,hogy azt menőnek tartanák a haverok,mikor elmeséli a kiscsaj,hogy a szülei kifizetnek egy csomó pénzt abortuszra,meg lehet elkéne menni nemibeteg gondozóba is,mert a múltheti buliban teljesen offon volt a katitól meg a sexonthebeach-től.
-_-"
(Mindezt úgy mondom,hogy néha napján én is leszoktam részegedni,egy doboz cigi van a táskámban,holnap pedig betépve fogok szexelni.Csak van egy kis különbség.A lerészegedés az évi 3-mat nem haladja meg,a cigi már 2hete ott rohad a táskámban,a pasimmal meg védekezünk.És én ezt nem azért csinálom,mert 'húúúmenő'.Szerintem ez rohadtul nem menő.Őszintén megmondom,nem tudom mért csinálom.:))
Na de itt nincs vége a gáz dolgoknak.
Undorítónak tartom,hogy a mai fiatalok szarnak bele a világba.Nem tanulnak,visszapofáznak,nem segítenek a szüleiknek.Mert a kaja meg a tiszta ruha az magától terem.Hát persze.
Aztán elég gáznak találom,hogy nincsenek egyedi emberek.Klónokat látok csak az iskolában.Akin nem bokacsizma meg csőnaci van,és nincs vasalt haja az nem is tartozhat 'a társaságba'.Esküszöm ez olyan mint a **** mikor volt az a bizonyos árja faj....
Gáz még szerintem,hogy senki nem foglalkozik a fontos dolgokkal,mint például a természetvédelem,állatkínzás.
De ezek csak példák.Ez a világ alapból elvan korcsulva.
Szóval én ilyenekkel nem foglalkozok,inkább élvezem azt a kevés pozitív dolgot ami még megmaradt.A természetet pl.:)
14L voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!