Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van a környezetetekben plázaci...

Van a környezetetekben plázacica (stílusú) lány? Ismered? Jól kijöttök? Hogy jellemeznéd?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 17:26
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Igen,pont ezért tettem fel a kérdést,mert nálunk ha valaki divatosan' van felöltözve azt már elkönyvelik menőnek vagy plázacicácank,de,hogy miért?

Amúgy sajnálom,nem tudod valahogy tisztázni,hogy miért gondolnak annak??

2010. dec. 26. 17:59
 12/26 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem azért hisznek annak mert nálunk az osztályból az összes lány (kivéve én és a b.nőm) deszkáscipős, bőrdzsekis, cigizős barom. -.-" És ha valaki más mint ők akkor az már egy hülye p*csa. :S A fiúk meg mennek utánuk.
2010. dec. 26. 18:03
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

Én is "deszkáscipős barom" vagyok, mondjuk a bőrdzseki meg a cigizés nem igaz rám. De a fiúk többségének ilyen fiatalon még bejönnek a sportos csajok, addig is örülök, mert nem tudok magassarkúban járni:D

13l

2010. dec. 26. 19:11
 14/26 anonim ***** válasza:
59%

ja ez a deszkáscipő,bőrdzseki nagyon gáz.ennél a plázacica sokkal jobb

14/f

2010. dec. 26. 19:26
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
hát igen a fiuknak jobb őket könnyebben tudják lefektetni XD
2010. dec. 26. 22:55
 16/26 anonim ***** válasza:
97%
Sokat ismerek,egy kezemen már nem is tudom megszámolni.3-at szívemből gyűlölök,de nem azért,mert 50 kg sminket használnak,meg nem azért,mert télen is miniszoknyába mászkálnak harisnyanadrág vagy ilyesmi nélkül,meg nem azért,mert kb.10 rúzs meg 5 szájfény fogy el csupán 1 hét alatt nekik,hanem a LENÉZŐ stílusuk miatt..:@:S:/
2010. dec. 26. 23:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

utolsónál a pont azt hiszem :D ;)

egy normális ember nem a külső alapján könyveli el. De megértem azokat is, akik így tesznek, ugyanis az "ilyesfajta" lányok általában így is viselkednek..Tisztelet a kevés kivételnek!!:D

2010. dec. 27. 22:46
 18/26 anonim ***** válasza:

Az osztályomban van 4 ilyen lány.Az egyikkel jövök ki jól, ő normális " csak " minden hétvégén berug,cigizik. A másik három tavaly óta magassarkú cipőt hord. Az egyik névnapja alkalmából kiment Párizsba... És fennhangon mesélte hogy elköltött 60 ezer forintot....

összeségében irritáló, hisztis, buta lányok, de biztos vannak kivételek.

2010. dec. 28. 16:50
 19/26 anonim válasza:
100%
Engem r*bancnak néznek, csak azért mert műkörmöm van, és festett hajam. Meg azért, mert van barátom. Pedig gimnazista vagyok és még itt is szín 5-ös tanuló. És nem vagyok egoista, meg nem szálltam el magamtól. Az emberek kinézet alapján ítélnek, de én megszoktam. :)
2010. dec. 31. 22:09
 20/26 anonim ***** válasza:
Ismerek párat, de nem igazán vonzódom hozzájuk, mert nincs túl sok közös témánk :)
2011. jan. 1. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!