Most tudtam meg, hogy a 14 éves fiam (nyolcadikos) cigarettázik. Mit tegyek?
a csaladbol senki sem dohanyzik, soha nem is dohanyzott, en meg ennek ellenere napi ket dobozzal szivok. esetleg utana nezhetnenek a nagyon okosok a szexualis fejlodes lepeseirol, es megnezhetik, hogy mi tortenik az oralis fazis, kimaradasaban, deformaciojaban stb.
anyukarol meg le lehet ugrani
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat.Az ember szeretné ha azokat a hibákat amiket saját maga elkövetett a szerettei nem követnék el.Tudom milyen káros a dohányzás és milyen nehéz megszabadulni tőle, ezért nem is fogom karbatett kézzel nézni,hogy rászokjon. Nem hiszek abban ,hogy minden a szülő példamutatásán múlik,az én szüleim sem dohányoztak, annak idelyén amikor kipróbáltuk a cigit, a barátoknak sokkal nagyobb szerepe volt benne.
Annak, hogy egy 14-éves is hozzá szólt a témához külön köszönet.
Az égvilágon semmit!!ha tiltod akkor is tovább folytatja,teljesen mindegy milyen módszerrel..szobafogság,verés,kiabálás...stb..nem ér semmit!!sajnos ez van!
de esetleg leülhetsz vele őszintén beszélni,hogy csak "menőzni" akar vagy komolyan rá szokott..?? sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!