Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Na mit hozott a Jézuska? :D

Na mit hozott a Jézuska? :D

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 10:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:

Semmi baj,legalább leírtad helyettem is a dolgokat.

Figyelj,mi szegényeknek vagyunk mondhatók,anyukámék és én is nagyon sokat dolgoztunk,hogy ezt a telefont megvehessük.

Amúgy énis adtam minden barátnőmnek meg osztálytársamnak ajándékot.

Lehet,hogy apróság de szívesen sütöttem,készítettem vagy vettem.

Erről ennyit.

2010. dec. 26. 21:16
 52/62 anonim ***** válasza:
egész családtól:teló(sony xperia x8),4 pulcsi,2 gatya,clean&clear-es csomag,csoki,kabát,ágyneműhuzat,2 pizsama,memóriakártya és tok a telóhoz,xbox 360-at közösen a tesóimmal,sminkbőröndöt,parfümöt,dezodort,pénzt.
2010. dec. 26. 23:41
 53/62 anonim ***** válasza:

"08:29 vagyok...Igazat mondtam ._.'Hát,sok pénzünk van...De minden barátnőmnek+szegényebb o.társaknak is adtam ajándékot(nem laptopot-.-")"

~Ömm ja.. kit érdekel,hogy gazdagok vagytok?(osztom a véleményt az egyik válaszolóval.Na meg persze,most kit érdekel,hogy ajándékot adsz másnak csupán szánalomból?Mert ez az..-_-" laptop?mobil?érintős?;D jól van.. hány éves is vagy?13?Minek neked laptop+érintősmobil ilyen idősen?Még ha gazdagok is vagytok..;D

2010. dec. 26. 23:52
 54/62 Petae86 válasza:

23:52 :

Minek ? Erre egyszerű és velős a válasz. Azért, mert megteheti, semmi másért...

2010. dec. 27. 08:29
 55/62 A kérdező kommentje:
vagy azért,mert a szulei ugy gondolják'hogy ha puccos,draga cuccokat kap a kislanya,akkor mindene megvan es boldog meg foglalkozni se kell vele,mert az irasabol is latszik,hogy nincs vele foglalkozva..ha egyaltan igaz amit irt es nem csak azt irta le,amit kapni szeretne..........
2010. dec. 27. 11:44
 56/62 anonim ***** válasza:

Még szeptemberben kaptam Samsung Wave telefont, úgy volt megbeszélve, hogy akkor Karácsonykor nem kapok semmit, de még közben kaptam Mayo Chix kabátot (L) meg egy AOC monitort...[apukám monitorja elromlott, elvette az enyémet [mert ritkán használom a gépemet, inkább a laptopom használom] úgyhogy kaptam egy újat csütörtökön :D]

asszem ennyi... idén elég sok mindent kaptam [még ezeken kívül pár dolgot], és elég nagy értékben...az előző években sokkal kevesebb dolgot kaptam...szerintem visszakéne fognom magam [bár még szükségem van pár új ruhára [lefogytam], meg cserélni kéne a hajvasalómat, mert kezd lekopni a turmalin bevonat...de ezeket biztos nem fogom még egy ideig megkapni] xd

13,5/L [ui. nem kérek véleményeket...lepontozni meg lehet :P mert úgyis sokan fognak]

2010. dec. 27. 16:32
 57/62 anonim ***** válasza:
nagy könyörgés után kaptam egy tv-t és órát (too late) és esernyőt.
2010. dec. 27. 17:56
 58/62 anonim ***** válasza:
100%

hű de gazdag itt mindenki. én egy könyvet kaptam. Aztán gyertyát gyújtottunk, együtt megvacsoráztunk, beszélgettünk.. aztán a fa alatt sütit meg narancsot ettünk. este sétáltunk egyet, aztán megnéztünk egy filmet. és igenis nekem volt a legjobb karácsonyom.:)

16L

2010. dec. 27. 20:55
 59/62 A kérdező kommentje:

ma 20:55:

Hidd el TE jártál a legjobban és te vagy a legszerencsésebb ember..

2010. dec. 27. 22:18
 60/62 anonim ***** válasza:
20:55 az én szüleim nem gazdagok, csak már hónapok óta gyűjtöttek.:)
2010. dec. 27. 22:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!