Na mit hozott a Jézuska? :D
Semmi baj,legalább leírtad helyettem is a dolgokat.
Figyelj,mi szegényeknek vagyunk mondhatók,anyukámék és én is nagyon sokat dolgoztunk,hogy ezt a telefont megvehessük.
Amúgy énis adtam minden barátnőmnek meg osztálytársamnak ajándékot.
Lehet,hogy apróság de szívesen sütöttem,készítettem vagy vettem.
Erről ennyit.
"08:29 vagyok...Igazat mondtam ._.'Hát,sok pénzünk van...De minden barátnőmnek+szegényebb o.társaknak is adtam ajándékot(nem laptopot-.-")"
~Ömm ja.. kit érdekel,hogy gazdagok vagytok?(osztom a véleményt az egyik válaszolóval.Na meg persze,most kit érdekel,hogy ajándékot adsz másnak csupán szánalomból?Mert ez az..-_-" laptop?mobil?érintős?;D jól van.. hány éves is vagy?13?Minek neked laptop+érintősmobil ilyen idősen?Még ha gazdagok is vagytok..;D
23:52 :
Minek ? Erre egyszerű és velős a válasz. Azért, mert megteheti, semmi másért...
Még szeptemberben kaptam Samsung Wave telefont, úgy volt megbeszélve, hogy akkor Karácsonykor nem kapok semmit, de még közben kaptam Mayo Chix kabátot (L) meg egy AOC monitort...[apukám monitorja elromlott, elvette az enyémet [mert ritkán használom a gépemet, inkább a laptopom használom] úgyhogy kaptam egy újat csütörtökön :D]
asszem ennyi... idén elég sok mindent kaptam [még ezeken kívül pár dolgot], és elég nagy értékben...az előző években sokkal kevesebb dolgot kaptam...szerintem visszakéne fognom magam [bár még szükségem van pár új ruhára [lefogytam], meg cserélni kéne a hajvasalómat, mert kezd lekopni a turmalin bevonat...de ezeket biztos nem fogom még egy ideig megkapni] xd
13,5/L [ui. nem kérek véleményeket...lepontozni meg lehet :P mert úgyis sokan fognak]
hű de gazdag itt mindenki. én egy könyvet kaptam. Aztán gyertyát gyújtottunk, együtt megvacsoráztunk, beszélgettünk.. aztán a fa alatt sütit meg narancsot ettünk. este sétáltunk egyet, aztán megnéztünk egy filmet. és igenis nekem volt a legjobb karácsonyom.:)
16L
ma 20:55:
Hidd el TE jártál a legjobban és te vagy a legszerencsésebb ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!