Na mit hozott a Jézuska? :D

Görkorcsolyát,2nadrágot,pulcsit,övet,plüssöt,parfümöt,tusfürdőt,gyertyát,képkeretet,
És majd holnap megyunk a tobbi rokonhoz látogatóba úgyhogy még toluk is valami apróságot fogok kapni (minden kis ajándéknak ugyanúgy orulok mind akármilyen nagynak)

-lila szőnyeg :D:D
-két könyv: Jules Verne: 80 nap alatt a föld körül és ugyancsak tőle: Gant kapitány gyermekei
-csokikat :D
-fülbevalót, harisnyát, karácsonyi körömmatricát, kék körömlakkot(majdnem átlátzsó)
-mini táskát színházba:):) ezt még én mutattam anyuéknak
13/L

- laptopot+hozzá egeret
- pizsit
- tusfürdőt
- egy szupi könyvet a művészetekről (L)
13l

Szüleimtől:
- Két felsőt
- Könyvet (nem emlékszem a címére :D de jónak tűnik)
- Piros köves nyakláncot és fülbevalót
- Adidas dezodort
- Melltartót (na igen, a praktikus ajándékok :D)
+ még egy ajándékom hátravan, amit majd karácsony után kapok meg
Keresztszüleimtől:
- Adidas parfümöt és dezodort, alapozót és szempillaspirált
Nagymamáimtól pénzt.
Boldgo karácsonyt mindenkinek! :)

Számítógépet, hozzá egeret és billentyűzetet
Póló, körömlakk, hajgumik, parfüm pénz

Kiss Ádám könyvét, kötött zoknit, Aquarell ceruzát mellé Aquarell papírt, olajpasztell krétát, szénceruzát,polár pulóvert, lovaglókesztyűt, plédet, pénzt, egy csomó tusfürdőt, kvízkönyvet, lovagló kobakot, pálcát.
Nem csak a szüleimtől, az egész családtól, ami jó nagy :)
14/L
Ahogy olvasgatom mindenki hasznos dolgot kapott.
Én a dédimtől kapok rajz+ festőkészletet,nem mintha nem lenne vagy 100 darab,de soha nem elég a pasztelből se meg a szénből se a temperáról meg nem is beszélve.. :D
Nektek is Boldog Karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!