Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek butaság ez az ötlet?

Szerintetek butaság ez az ötlet?

Figyelt kérdés

Az jutott eszembe,hogy most a tinédzser korban vagyok,hogy írok egy naplót a jjövendő gyermekemnek. Lehet,hogy butaság,de szerintem most jobban áttudom adni az érzéseket,mint majd felnőttként,jobban letudom írni,hogy mit érzek,és,hogy mi a helyes. Vároma véleményeket!

Előre is köszi. 14L

2010. dec. 22. 13:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jézusom,ez nem ide akart menni :D :S :D
2010. dec. 22. 15:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is írok egy ilyesmit:) Szerintem nagyon jó, mert olyan az életem, mint egy regény:DD Tehát valószínűleg élvezni fogják az olvasást mert sok feltűnési viszketekséges barátom van, csak néha nehéz káromkodások nélkül megfogalmazni

13/L

2010. dec. 22. 17:08
 13/15 AnonymusAnonymus ***** válasza:
Előző válaszolónak: Nekem is szokott ez probléma lenni... :D
2010. dec. 23. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Pont ma találtuk meg anyum régi naplóját amit nekem szánt :)

Már elis olvastam és nagyon jó volt..

Annyi minden egyezik,amikor anyu annyi idős volt,mint én.

Én 9 éves korom óta vezetek egy iszonyú vastag naplót most vagyok 15 és még mindig írom és max 2 napokat hagytam ki..szerintem össz-vissz ha 10 napot kihagytam..

és még mindig van benne lap (nem is kevés)..de szerintem jobban fogok járni ha ezt nem adom majd a jövendőbeli gyerekem kezébe.

Inkább magamnak fogom meghagyni és mikor 'válságba' kerülök a gyerekkel gyors előkapom a könyvet és emgnézem,hogy volt-e ilyen szitum..és,hogy mit szerettem volna akkor,hogy anyu mit tegyen.mert én így írom a laplomat..mi történt velem,milyen érzés,mire vágyok most és,hogy milyen jó lenne ha most anyu..

na szóval,érted_?? :D

Amúgy énis nézem a valóvilágot..hallotál olyanról,hogy Zszsinak 1 millát kell fizetnie,mert megszegte a villa szabályait??

2010. dec. 23. 13:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Tedd azt csak adig el ne veszzen.
2010. dec. 23. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!