Szerintetek butaság ez az ötlet?
Az jutott eszembe,hogy most a tinédzser korban vagyok,hogy írok egy naplót a jjövendő gyermekemnek. Lehet,hogy butaság,de szerintem most jobban áttudom adni az érzéseket,mint majd felnőttként,jobban letudom írni,hogy mit érzek,és,hogy mi a helyes. Vároma véleményeket!
Előre is köszi. 14L
Én is írok egy ilyesmit:) Szerintem nagyon jó, mert olyan az életem, mint egy regény:DD Tehát valószínűleg élvezni fogják az olvasást mert sok feltűnési viszketekséges barátom van, csak néha nehéz káromkodások nélkül megfogalmazni
13/L
Pont ma találtuk meg anyum régi naplóját amit nekem szánt :)
Már elis olvastam és nagyon jó volt..
Annyi minden egyezik,amikor anyu annyi idős volt,mint én.
Én 9 éves korom óta vezetek egy iszonyú vastag naplót most vagyok 15 és még mindig írom és max 2 napokat hagytam ki..szerintem össz-vissz ha 10 napot kihagytam..
és még mindig van benne lap (nem is kevés)..de szerintem jobban fogok járni ha ezt nem adom majd a jövendőbeli gyerekem kezébe.
Inkább magamnak fogom meghagyni és mikor 'válságba' kerülök a gyerekkel gyors előkapom a könyvet és emgnézem,hogy volt-e ilyen szitum..és,hogy mit szerettem volna akkor,hogy anyu mit tegyen.mert én így írom a laplomat..mi történt velem,milyen érzés,mire vágyok most és,hogy milyen jó lenne ha most anyu..
na szóval,érted_?? :D
Amúgy énis nézem a valóvilágot..hallotál olyanról,hogy Zszsinak 1 millát kell fizetnie,mert megszegte a villa szabályait??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!