Mit kaptok karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ha még nem tudjátok, majd írjátok le amikor már megkaptátok:)
13/L
2010. dec. 22. 09:49
31/41 anonim válasza:
Amúgy azért mert te irigy vagy attól még valaki megkaphatja azokat az ajándékokat amikre számít. ;)
32/41 anonim válasza:
Ja és természetesen ezeket az ajándékokat nem csak a szüleimtől kapom hanem a nagyszüleimtől is.Szóval...
33/41 anonim válasza:
Laptop. Már arról írok. :D:) mamáéktól meg 1 parfümöt.
34/41 anonim válasza:
Irigy?? :D Mire??? Én örülök hogy nem telefont hanem valami olyan dolgot kapok a gyerekeimtől amit ők maguk készítettek.:))
35/41 anonim válasza:
Jò rendben legyèl vele nagyon boldog. :)
36/41 anonim válasza:
Ez a válasz 43%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:25
A te kis ajándékaidért egy átlag ember közel egy évig dolgozik.Mit lopnak a szüleid?
37/41 anonim válasza:
38/41 bumbi02 válasza:
elektromos esernyő? minek? megrázzon az áram?:)
39/41 anonim válasza:
Ééén 3 könyvet kaptam ^^. meg fülbevalót, karkötőt, és egy szénceruza készletet vázlatfüzettel ^^.
40/41 anonim válasza:
Én kaptam egy láncfűrészt,hogy tudjak mivel maszturbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!