Mit kaptok karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ha még nem tudjátok, majd írjátok le amikor már megkaptátok:)
13/L
2010. dec. 22. 09:49
21/41 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:30
Voltam L/14
22/41 anonim válasza:
ma 17:45 a legdrágább ajándékok telefon, +pénz, +ruhák voltak...
nem tudom, ezekben mi lehetetlen..én max az övét ma 12:25 sokallom, de attól még szerintem igaz, te meg bolond vagy :D
23/41 anonim válasza:
Nem vagyok bolond köszönöm szépen. xD Csak az igazságot írtam le. :)))
24/41 anonim válasza:
"a karácsony valaha a szeretetről,és a közös együtt töltött időről,a családról,örömökről és boldogságról szólt,most már viszont a zabálás és ajándékok milliói teszik őket boldoggá".sok ember jön itt a hülyeséggel:jaj én úgy szeretem a karácsonyt!miután másfél óráig hallgatom miket kap,az ő helyébe nekem is ez lenne a legszebb ünnep,csak nekem pont nem ettől szép.én nem háborgok,de legalább lenne meglepetés az a sok száz felsorolt dolog.
25/41 anonim válasza:
ezer bocsánat az elején az nem őket hanem az embereket.
26/41 anonim válasza:
én már megkaptam
-nyaklánc
-gitár
-dobverő
-Janicsák Vecás póló (L) *.* <3
-karkötő
27/41 anonim válasza:
Karóra, Ezüst lakk nyáklapra.(Ennyit kértem...)
28/41 anonim válasza:
tegnap 23:12
mondd már meg kérlek szépen, hogy szerinted ezek közül a válaszok közül melyikek a kamuk...:P
30/41 anonim válasza:
14:23-as miért nem hihető?-.-
tudod mit majd ha megkapom lefotózom,és belinkelem. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!