Mit kaptok karácsonyra?
Ha még nem tudjátok, majd írjátok le amikor már megkaptátok:)
13/L
Én sem kértem semmit sosem. Majd adnak amit adnak... általában ilyen tusfürdős csomag amibe spré meg ilenek vannak. Annak haszna is van legalább.
17f
talán telefont,xperia x10 mini pro
szex és new york összes évadát + a 2.filmet
könyveket
parfümöt
pénzt
thomas sabo karkötőt
a többi meglepi lesz. :)))
14,5/L
Szeptemberben kaptam, karácsonyi ajándékként: [link]
Novemberben kaptam ilyen kabátot [csak fekete, de szintén mayo chix, +drágább volt :S] : [link]
Meg mivel apám gépének a monitorja bed.glött, ezért elvette az én monitoromat [azért, mert nekem laptopom is van, neki meg csak gépe], és azt mondta, hogy válasszak majd, hogy ő vegyen magának használtan egy monitort, és adja vissza az enyémet, vagy tartsa meg az enyémet, és vegyünk nekem egy újat.
Természetesen azt választottam, hogy legyen nekem új monitorom xD
Úgyhogy ma vesszük meg, és ilyen lesz: [link]
lassan 14/L
utolsó válaszoló. (Y)
a karácsony valóban nem erről szól..nem vagyunk valami full gazdagok de szegények sem..átlag anyagi körülmények között élünk.de sjanos van lakáshitelünk ami nem kevés pénz, megszületett kisöcsém, és az sem érdekel ha nem kapok semmit..de úgyis fogunk mert anyáék olyanok, ha utolsó kis pénzük is akkoris..: )
Érdekes ki mit kap...
Én nem kapok semmit, nem is szoktam, szülinapomra sem, ballagásomra sem, soha nem kapok semmit, nekünk ilyenekre nincs pénzünk.
De hálás vagyok ezért, na jó annyira nem, de legalább én értékelek minden apróságot és tudok egy mosolynak is örülni, az ajándékoknál vannak sokkal fontosabb dolgok! Pl nekem nagyszerű karácsonyi ajándék hogy van anyukám, vannak testvéreim, rokonaim, van fedél a fejem fölött, van meleg kaja minden nap, van meleg víz, és van fa hogy tudjunk fűteni, ezek sokkal fontosabb dolgok mint pl egy számítógép, telefon, iphone meg amiket irtak az előttem lévők... Szóval én nem kapok "semmit" de nem is hiányzik, mert megvan mindenem ami szükséges!
18L
Nem kértem úgy igazából semmit.
De viszont kapok egy új vinyót aminek örülök:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!