Megengdnéd a lányodnak, hogy a német juhász kutyája mellé mégegyet hazahozzon?
Szia!
Amennyiben megengedhetjük magunknak,és a két kutya is jól tűri egymást,abban az esetben igen!
A megengedhetjük magunknak,azt arra értem,hogy bizony egy nagytestű kutya többet eszik,és kell neki a megfelelő mennyiségű és minőségű táplálék!
Köszönöm a válaszokat. A kölyök valószínű kistetű lesz. A lányom nagyon jól gondoskodik a meglévő kutyusáról. Napi 2 séta, hétvégén kutyaiskola, jól megnevelte.
Nem panelban lakunk.
Persze panelbe laknak és németjuhászt tartanak..
Na mindegy,ha anyagilag megengedhetitek magatoknak és minden igaz amit leírtál,akkor miért is ne??
Megengedném,nálunk 3 kutya van,mert mindegyik gyerek hozott egyet haza,vagyis az első kutyus menhelyi és utána 1 évre találtak egy kobor kutyát nem lett meg a gazdája befogadtuk és most megint van mégegy.
Szeretem az állatokat,nekem is van egy kutyám ,de ő benti és pici,de a nagyobbak is bejöhetnek a lakásba,főleg ilyen hidegbe..
Szerintem ha nem lesz meg a gazdája had tartsa meg :)
JA aki olyan hülye volt hogy panelba költözött annak a tévé legyen a "kutyája"
amúgy én megengedném nekünk is 2 van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!