Mért vannak ilyen idióta emberek a világon?
Osztályfőnököm kitalálta, hogy a lányoknak ballagáson szoknyát kell felvenni... én mondtam neki, hogy nadrágban leszek...erre ő annyira kiakadt meg olyanokat mondott, hogy én mért akarom elcseszni a többiek ballagását... -.- na majd pont én meg a nadrágom fogja elcseszni... szerintem lehet annyi jogom h normális keretek között eldöntsem azt h mibe leszek a ballagásomon..nem érzem magam jól szoknyába -.-" és szeintem az a legfontosabb h kényelmesen érezzem magam... anyum is kivan akadva az ofőre... én nagyon fiús lány vagyok, és nem fogok egy jókislány külsőt felvenni ballagáskor sem... a többi lány meg már most cikiz amiatt hogy nem akarok ballagáson sminkelni (14évesen minek?! -.-) meg azért is h mért nem lesz rajtam magassarkú...
Olyan hülyék az emberek.. namindegy :) végülis úgysem tud majd hazazavarni x)
sz*rd le.szerintem én vans cipőben vagy tornacsukában ballagok:D Rohadtul nincs kedvem szoknyába menni meg Magassarkúban-.-"
14/L
Amúgy egy 100kilós sonkalábú csaj is menjen szoknyába?
Mert szerintem sok lánynak nem áll jól a szoknya.Azokra miért kell ráerőltetni,hogy szenvedjenek benne?-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!