Szerintetek mi kevésbé gázosabb? Ha tegezek egy 34 éves pasit, vagy ha magázom? 15/L
Attól függ. Ha ismerős akk tegezés, ha viszont alig-alig ismered akkor magázd.
De az a legtutibb ha megkérdezed tőle, hogyan szeretné :) Amúgy sztem magázd, majdnem az apád lehetne.
köszi:)
nem igazán baráti,inkább "hivatalos" a viszonyunk
Szerintem ez totálisan szituációfüggő! Ki a pasi? Milyen kapcsolatban vagytok? Úgy meg tudom mondani;). De alapvetően szerintem tegezd. A férjem 32 és tuti meglepődne, ha egy 15 éves lemagázná.
23/L
Ha hivatalos, akkor magázd... Ha egy ismerős a szomszédból, vagy akárhonnan máshonnan, akkor tegezd nyugodtan..legalább fiatalnak érezheti ő is magát :)
Nekem is gondjaim voltak ezzel anno...(szinte mint minden kamasznak) de így utólag úgy vagyok vele, hogy kár volt ennyit görcsölni ezen. Apum kollégáit pl tegezem, de egy két barátom szüleim korú szüleit magázom. Szitu függő.
üdv. 23/L
Én inkább a nőkkel szoktam bajban lenni. Egy pasinak jólesik ha egy kamasz letegezi, legalábbis nekem úgy tűnt. nőtől kaptam már megvető, kikérem magamnak pillantást, amiért le mertem tegezni, pasitól soha. Amúgy meg magázd, na ne úgy, hogy csókolom, az gáz, jó napot kívánok!, ha beszéltek magázod, aztán ha felajánlja tegezheted.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!