Az gázosabb, ha egy lány akinek nincs melle kosaras melltertót hord, vagy az, amikor egy csajnak van melle de nemhord melltartót?
Az egyik osztálytársam csak azért hord melltartót mert én is... -.-" ezt ki is jelentette
A másik osztálytársam pedig egyáltalán nemhord melltartót, csak trikót, pedig neki illene legalább tesi órához egy sportmelltartó.
Szerintem mind2 gázos. Szerintetek melyik jobb?
Valamint az a jobb, ha mindenhova veszek melltartót, vagy az se baj, ha átlátszik a mellbimbóm egy vákonyabb pólónál?
14L
áhh. nekem is van egy ilyen osztálytársam...pff.. undorítóak..
nem képes hordani melltartót,csak mert az anyja sem hordott.-.-"régebben még ink alá sem vett és undorító volt.most póló alá sem vesz és brutálisan undorító amikor ott fut és föl-le mozog ráadásul még a fiúknak sem jön be és mondják neki ők is,hogy vegyen fel,de nem képes rá.Idén évzárón volt rajta kb.harmadszorra.
szerintem mindenképp vegyél melltartót.:) 14 vagy innentől már tényleg kell:)
amugy igen.mindakettő az.de a másik legalább hord valamit.:D
13/L
köszi a sok választ!
szóval én hordok, csak néhány fiú azt mondja, hogy szerintük szexi az, ha átlátszik a mellbimbó egy pamut pánt nélküli felsőn...
nekem elég kis mellem, inkább cicim van. és nem hirdtam angoyn sokáig, most kezdtem el. De még mindig vannak ruhák, amikhez nem veszek. Persze a lányok húzzák a szájukat arra, hogy egy csaj nem hord melltartót, mert féltékenyek :P de vannak szituációk, amikor kifejezetten kell a melltartó!
amúgy ellenzem, hogy az a lány, akinek nincs melle nagyon kosaras melltartót hordjon, mert tljesen emgtévesztő és tök gáz, hogy egy ruhadarab alkotja a mellét.
Ettől függetlenül tényleg kell néha. de ha vannak napok mikor nem vesz sem probléma szerintem, és ha látszik a mellbimbó az kifejezetten szexi lehet szerintem :)
Nekem is volt már szerencsém mindkettőhöz. Az elég gáz hogyha valakin behorpad a szivacsos melltartó mert nincs alatta semmi. Nekik a toppot ajánlom inkább. Akinek meg már van melle annak tényleg jobb ha melltartót hord.
Szerintem végül is az utóbbi a durvább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!