Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez baj/ciki?...

Szerintetek ez baj/ciki? [bőv. Lent]

Figyelt kérdés
A suliba sminkelem magam vagyis: szempillaspirál,szemceruza és egy kevés pirosító.Nem azért használom hogy nagyobbnak tűnjek,csak szebbnek jobban látom magam.Szerintetek baj ha sminkelem magam 13 évesen?(6-os vagyok,nem buktam csak év vesztes vagyok.:() Lány vagyok egyébként:)
2010. dec. 16. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem nagy dolog:) sminkeld magad nyugodtan ez úgy sem feltűnő.

13/L

U.i.: Szívesen leveleznék veled, küldj nyugodtan privit;)

2010. dec. 16. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:

hmm én bár 15 éves vagyok de kb. 2 éve rabja vagyok a sminknek,számomra olyan mint egy szenvedélybetegség... először szempillaspirállal kezdtem,aztán elkezdtem kihúzni a szemem alul véknyan szemcedruzával,aztán haéványan a szemöldökömet is elkezdtem áthúzni,mert elég világos,sokkal világosabb mint a hajam(nem festem) aztán jött a szájfény,most meg már a pattanásaimra teszek egy kis korrektort... odáig fajult a dolog,hogy még a kisboltba sem megyek úgy el,hogy ezeket a dolgokat nem csinálom meg,minden reggel ez az első. a másik a hajam. naponta kb. 3x simitom ki,a házból ki nem teszem a lábam anélkül,hogy ki ne simítanám... :/ addig ˝szokj leróla˝, amíg teheted ;) ha visszaforgathatnám az időt,nem kezdtem volna el szempillaspirált használni. már-már betegessé vált,kényszeresen nézegetem magam a tükörben és majd el sirom magam h milyen csúnya vagyok meg ilyenek. de rájöttem,ezzel nem érek semmi,nem leszek szebb ettől. megpróbálom ugy elfogadni magam,ahogy vagyok. de egyébként a sminket ízlésesen csinálom,tehát színes szemhélypúder és társai nálam felejtősek :D egyébként már nem is tudom mit akartam ebből kihozni,talán csak jól esett leirni vhova a történetem,mert megláttam amit írtál és eszembe jutott,hogy én is szebbnek látom magam sminkben.

15/L

2010. dec. 16. 20:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát... nem baj, csak tini vagy :).

Én ennyi idősen lázadásból befestettem a hajam tűzpirosra :) + smink. Nem tudtak velem semmit kezdeni egyszer csak kinőttem.

29/N

2010. dec. 16. 23:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy kis szempillaspirál, pirosító (vékonyan) és szemceruza (feltéve ha nem baromi vastagon húzod ki vele a szemedet, csak vékonyan és igényesen) nem durva még ebben a korban sem.

Ha körülnézek a mai 13-14 évesek között (a sok alapozótól és egyéb kencéktől csoda hogy "elbírják" az arcukat) te teljesen normálisan állsz a dologhoz.

Amúgy 14 évesen én is használtam alapozót és kihúztam a szemem, mert nem volt önbizalmam és nem éreztem szépnek a bőröm.

Most, 23 évesen simán kimegyek az utcára smink nélkül is, mert tudom, hogy így is szép vagyok (és biztos vagyok benne, hogy te is, csak ezt még nem látod, de sebaj, kinövöd :) ).

Én hétköznap azért mindig felteszek szempillaspirált, ha kedvem van egy kis pirosítót és szájfényt, de ennyi.

Nem baj, ha használsz egy kis sminket, szerintem nem gáz, az alapján, amit leírtál ez nem feltűnő, vagy sok és ha így szebbnek érzed magad az csak pozitív :).

L/23

2010. dec. 17. 00:51
 15/15 anonim ***** válasza:
ahogy jól érzed magad! ne hallgas mások véleményére!!!
2010. dec. 20. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!