Szerintetek ez baj/ciki? [bőv. Lent]
szerintem ciki és gáz is.
ha egy családi eseményre kikened magadat vagy suli bulira az más.
de 13 éves vagy, sminknélkül is szépnek kellene lenned.
öltözz korodnak megfelelöen de csinosan, legyél ápolt és a korodnak megfelelöen hord a hajadat.
nézd meg azokat a lányokat akik veled egykoruak hogy használnak-e sminket, és melyik a csinos.
Nekem is volt tolókocsi osztálytársam, úgy volt szép, ahogy volt. Teljes értékű tagja volt az osztálynak, vittük magunkkal mindenhová, még oda is, ahová szinte lehetetlen volt :-)
13 évesen a smink még felesleges, csak a bőrt csúnyítja. Ha nekem lenne 13 éves bőröm, örülnék neki! ha csúnyának látod magad, akkor az önértékeléseddel van gond, azon a smink sem segít. Nem is értem, miért sminkelik magukat a 13 évesek!
attól,hogy kerekes székbe kerültél még lehetsz szép felesleges károsítania bőröd!!!!később megbánod!!!
am mert vagy tolószékes??
13/L
ja és nekem is volt kerekesszékes oszt társam csak őt elvitték direkt ilyenekkel iskolába ahol foglalkoznak
pedig jóba voltunk
és ő is teljesen az osztály tagja volt
előző voltam 13/L
Nekem a legjobb barátnőm tolószékes.
És ő pár éve lett (baleset miatt),de már 3 éves korom óta ismerem és a legjobb barátnőm és ő is sokszor sír,hogy csúnya és mindenki lenézi őt meg nem tekintik teljesen emebrnek,ilyenkor nehéz bele lelket önteni,hisz tényleg sokan bántják az olyan embereket akik kicsit is másabb ,mint ők,de hidd el a smink nem szépít csak öregebbé teszi a bőrt.
Ha íg érzed jól magad,hát sminkeld,de próbálj kicsit kevesebbet. (pl a szempillaspirált hagyd el,emrt szerintem csak csúnyább lesz a szempilla és nem, hosszabb)
Ne sírj a külsőd miatt,sok ember azért szeretni való,emrt olyan amilyen.
első vagyok
bocsi, nem akartalak megbántani, nem tudtam, hogy kerekesszékes vagy
de mindettől függetlenül ne sminkeld magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!