Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha Te lennél az anyám elengednél?

Ha Te lennél az anyám elengednél?

Figyelt kérdés

A szilvesztert 2 barátnőmmel szeretném tölteni.Egy panziót béreltek ki az egyik barátnőm szülei és oda mennénk el.Arról szólna a dolog, hogy ők azért mennek hogy tudjanak bulizni, és én meg a másik barátnőm azért megyünk csak el hogy (akinek a szülei kibérelték a helyet) ő ne legyen egyedül gyerek.Ott aludnánk és másnap délután jönnénk haza.Elengednétek??

12/L

(ja és még annyit hogy a szülők bulizása nem arról szól hogy isznak.Azt mmondták hogy nem isznak ha a lányuk is ott van.És nagyon megbízhatóak.)

2010. dec. 13. 17:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát 12 évesen nem hiszem.de mire a lányom 12 lesz lehet én is elengedném....De csakk is ha felnött is ott lesz.Ja és fel is hívnálak.
2010. dec. 13. 17:29
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

személyesnévmás - ez meg két szó, ha már itt tartunk.

Egyébként a tiszteletet szokták kifejezni, ha nagy betűvel írják.

Bocs az OFF-ért, csak az okoskodó és az okos ember között nagyon nagy különbség van.

2010. dec. 13. 17:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én elengednélek.

17:33 végre egy értelmes ember!

2010. dec. 13. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Örülnék,ha a lányom csak ilyen helyekre menne :) Felőlem mehetsz :)

42/N

15 éves lánnyal :)

2010. dec. 13. 18:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!Megkérdeztem anyut és elengedett!!:)
2010. dec. 13. 18:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

17.33-asnak jutalompont megítélve!

Kérdezőnek meg jó bulizást!

2010. dec. 13. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Az én lányom még csak 1 éves:), de ha 11 év múlva ugyanez a szitu lenne Nála, mint Nálad, én elengedném!:) Jó bulizást!

( remélem összejön:) )!!

2010. dec. 13. 21:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Megengedném :) Sőt, ha az apuka nem akarná, akkor rábeszélném :)
2010. dec. 13. 22:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha ismerem a szülőket és megbízom bennük, akkor igen.

Vagy úgy ha én is ott lehetnék.

Nehogy már kimaradjak a buliból XD

Az én lányom még csak két hós... Egy darabig nem fog velünk szilveszterezni, bár így is fent van minden nap éjfélig. :(

2010. dec. 14. 13:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem tom én jobban örülnék ha eyütt lenne a család

am 12 éves wok lhet h ciki de mehívott a legjobb bnőm egy szilveszteri bulira ami ott lex náluk és azt montam h NEM mert a családdal szeretném eltölteni az újévet és a szilvesztert.Lenézően nézett rám de levan xarva, élem az életem =)

2010. dec. 15. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!