Ha Te lennél az anyám elengednél?
A szilvesztert 2 barátnőmmel szeretném tölteni.Egy panziót béreltek ki az egyik barátnőm szülei és oda mennénk el.Arról szólna a dolog, hogy ők azért mennek hogy tudjanak bulizni, és én meg a másik barátnőm azért megyünk csak el hogy (akinek a szülei kibérelték a helyet) ő ne legyen egyedül gyerek.Ott aludnánk és másnap délután jönnénk haza.Elengednétek??
12/L
(ja és még annyit hogy a szülők bulizása nem arról szól hogy isznak.Azt mmondták hogy nem isznak ha a lányuk is ott van.És nagyon megbízhatóak.)
személyesnévmás - ez meg két szó, ha már itt tartunk.
Egyébként a tiszteletet szokták kifejezni, ha nagy betűvel írják.
Bocs az OFF-ért, csak az okoskodó és az okos ember között nagyon nagy különbség van.
Én elengednélek.
17:33 végre egy értelmes ember!
Örülnék,ha a lányom csak ilyen helyekre menne :) Felőlem mehetsz :)
42/N
15 éves lánnyal :)
17.33-asnak jutalompont megítélve!
Kérdezőnek meg jó bulizást!
Az én lányom még csak 1 éves:), de ha 11 év múlva ugyanez a szitu lenne Nála, mint Nálad, én elengedném!:) Jó bulizást!
( remélem összejön:) )!!
Ha ismerem a szülőket és megbízom bennük, akkor igen.
Vagy úgy ha én is ott lehetnék.
Nehogy már kimaradjak a buliból XD
Az én lányom még csak két hós... Egy darabig nem fog velünk szilveszterezni, bár így is fent van minden nap éjfélig. :(
Nem tom én jobban örülnék ha eyütt lenne a család
am 12 éves wok lhet h ciki de mehívott a legjobb bnőm egy szilveszteri bulira ami ott lex náluk és azt montam h NEM mert a családdal szeretném eltölteni az újévet és a szilvesztert.Lenézően nézett rám de levan xarva, élem az életem =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!