Mással is fordult már elő ilyen?
A város egyik legnépszerűbb srácával mostanában jóban lettem, egy suliba járunk, el szoktunk menni korizni, moziba, sétálni, stb.. És már egész kis love-story-k terjengenek rólunk, olyanok köszönnek rám az utcán, akiket eddig még nem is vettem észre:) Összesúgnak mögöttem a buszon, még facebook-rajongói klubot is csináltak az állítólagos járásunknak, ahol tippelni lehet, meddig maradunk együtt, mindezt úgy, hogy nem is járunk. Mással is volt már ilyen vagy hasonló? Szerintem nagyon vicces szituáció:D
13/L
Előfordult, 9.-ben az egyik sráccal nagyon jóban lettünk, októberre már mindenki fogadott arra, h mikor jövünk össze, aztán egyik napról a másikra nem szólt hozzám, elült mellőlem, vagy valaki mást hívott a helyemre, és elérte, h az egész osztály utáljon...3 év kellett, h bocsánatot kérjen, és elmondja, h az egész azért volt, mert elege lett abból, h mindenki minket akar összehozni, és csesztetnek...
Az elején vicces volt, aztán az nagyon nem, h egy évig egy egész osztály utált, aztán rájöttek, h mégsem vagyok ribanc, és a végére megint jó lett...de a sráccal nem jött helyre teljesen a dolog...
Szerintem állítsd le amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!