Különös hozzátáplálásos gondom van. Mással is fordult már elő ilyesmi?
Babám 5 hónapos, majdnem egy hónapja eszik gyümölcsöt, pár napja gabonapehellyel. Eddig délután ette, mert így jött ki a lépés, mostmár délelőtt kapja. A gondom az, hogy ha nem adok a gyümi után neki legalább 30-60 mili tápszert, egyszerűen képtelen elaludni. Ez baj? Így is mondhatom azt, hogy kiváltottam egy evést?
Ma is evett tízóraira gyümit, utána elálmosodott, de 1 óráig (külföld) nem aludt egyszerűen, hanem ordított, bármit csináltam vele. 1-kor adtam neki tápszert, ebéd gyanánt, de a 180-ból 100-at evett meg és a fáradtságtól úgy bealudt, hogy képtelen voltam felkölteni. Most alszik.
nem hiszem, hogy éhes marad, mert akármennyit adok, akkor is kell neki utána a cumi. Az meg más kérdés, hogy ha nagyon álmos például, akkor nincs is türelme megenni, addig ordít, míg tápszert nem adok neki...
Olyan, mintha a kanalas kaját nem is venné evésszámba. Mintha csak a tápszerrel lakna jól, a gyümi olyan, mint valami nasi.
Gyümölcs után megkínálod vízzel vagy teával?
Mert az is lehet hogy megszomjazik rá. Próbáld ki, hogy utána adsz neki vizet cumisüvegből, így a cumizás örömét is megkapja, és tényleg hátha csak szomjas azért nem tud elaludni...
Kedves utolsó, nem értem, mi a kérdésed? Megírtam, hogy tízóraira kapja a gyümölcsöt, nem főétkezésre, és nem magában, hanem gabonapehellyel. Így ki lehet váltani egy étkezést.
Az étkezések sorrendje? tápi-gyümi-tápi-tápi-tápi
Ma fogunk uzsonnára először répát és petrezselymet kóstolni.
Nem, kedves többi kérdező, nem szomjas. Én is tudom, hogy ha szilárdat eszik, akkor meg kell kínálni innivalóval. Rendszeresen iszik az étkezés közben és utána is, hol teát, hol vizet. Mégsem telik el vele, csak ha kap tápszert is. Nem tudom, mi lehet a gond.
szerintem tutira szomjas a gabonás gyümölcsre, és azért kéri a tápszert.
a gyümölcs után kínáld meg vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!