Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Különös hozzátáplálásos...

Különös hozzátáplálásos gondom van. Mással is fordult már elő ilyesmi?

Figyelt kérdés

Babám 5 hónapos, majdnem egy hónapja eszik gyümölcsöt, pár napja gabonapehellyel. Eddig délután ette, mert így jött ki a lépés, mostmár délelőtt kapja. A gondom az, hogy ha nem adok a gyümi után neki legalább 30-60 mili tápszert, egyszerűen képtelen elaludni. Ez baj? Így is mondhatom azt, hogy kiváltottam egy evést?

Ma is evett tízóraira gyümit, utána elálmosodott, de 1 óráig (külföld) nem aludt egyszerűen, hanem ordított, bármit csináltam vele. 1-kor adtam neki tápszert, ebéd gyanánt, de a 180-ból 100-at evett meg és a fáradtságtól úgy bealudt, hogy képtelen voltam felkölteni. Most alszik.

2010. jún. 17. 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vagy adj neki többet a gyümölcs+gabonapehelyből, és utána kínáld folyadékkal, vagy adj neki nyugodtan tápszert utána. Az én lányom most 5 hós, nemrég kezdtük a hozzátáplálást csak gyümölccsel, kb 30-40 gramm gyüminél tartunk, utána még kb 90 tápszer lecsússzan. Majd fokozatosan növelem a gyümiadagot, viszont én úgy tervezem, hogy csak azt kap tízóraira, így hamarabb megéhezik, és így legalább nem 2-kor "ebédel". De majd meglátjuk, a gyerek diktál:-))))
2010. jún. 17. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!