Szülők! Elengednétek a lányotokat?
13 éves lány vagyok.Az osztálytársaimmal úgy döntöttünk,hogy együtt szilveszterezünk az egyik fiúnál(ők kertes házban laknak és a szülei elmennek,így úgy döntöttünk,hogy oda mennénk),ott is aludnánk,másnap jönnének utánunk.Engem elengedtek,meg osztálytársaimat is,de kiváncsi vagyok,hogy más szülők hogyan viszonyulnak az ilyen dolgokhoz,pl.ha a ti lányotok lennék,elengednétek?
(am,7.es vagyok)
hát..én nem készülök elveszíteni a szüzességem.
de tudom,kell vigyázni..
Kedves kérdező!
Én bizony nem engednélek ott alvós, szülői felügyelet nélküli buliba 13 évesen egy fiúhoz...lányhoz igen, de oda is csak szülői engedéllyel!
Nekem az első ott alvósom 17 évesen volt, lánynál...Nem tudom miért kapkodtok ennyire...
Kedves utolsó, bizony a szilveszter, alkohol nélkül is szilveszter...És ne igyanak 13 évesen, maximum gyerekpezsgőt...de azt is csak mértékkel...ha megtudnám, hogy a gyermekem 13 évesen alkoholizál, ott el is vágta nálam magát...amúgy én speciel egy kortyot sem fogok inni szilveszterkor...de ha nem lennék kismama, akkor sem vinném túlzásba...kinek hiányzik a másnap?
Én már láttam 13 éves lányt korházban,terhesen!
A válszom:NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!