Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek a 13 éves...

Megengednétek a 13 éves lányotoknak, hogy a szintén 13 éves barátnőjénél aludjon?

Figyelt kérdés

3an lennénk, mindhárman 13 évesek vagyunk.

Eddig anyu nem engedte, hogy másnál aludjak, de most nagyon szeretném!! :)

Olyan 5körül mennénk a barátnőmhöz, filmeket néznék, meg beszélgetnénk. A barátnőim szoktak bemenni a központba 12-hajnali 1ig, de most semmi ilyenről nem lenne szó, csak ott lennénk a lánynál.

A szülei is ott lennének.

Nos?

13/L

2010. dec. 11. 14:10
1 2
 11/20 Roxi96 ***** válasza:
93%

Szia!

Én 14 éves vagyok és én már 9 éves koromban mehettem és volt olyan is hogy a barátnőim aludtak nálam!!!

az éjféli dolog no comment met mi azt is csak 14 éves korunkban kezdük el csinálni de az ott alvás aimán benne van

2010. dec. 11. 17:49
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) Végülis anyu megengedte, azért nem írtam, mert ott voltam :D

Nagyon jó volt =)

2010. dec. 12. 12:07
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Jól tette anyukád, hogy megengedte, így a normális, mondjuk az éjféli mászkálást nekem nem engednék meg..
2010. dec. 12. 12:51
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
megengedném
2010. dec. 12. 13:47
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Jól tette az anyukád, hogy elnegedett, én is kb. 10 perce jöttem haza a barátnőmtől. :D Igazából nem értem, hogy miért kell otthon lennie szülőnek vagy nagytesónak. Én is úgy voltam ott a barátnőmnél, hogy csak unatkozott, szülők és a tesója lelépett, felhívott, megkérdezte, hogy megyek-e, mert egyedül van és unja magát, megkérdeztem anyától, még azt is mondtam, hogy szülők nincsenek otthon, erre ő rávágta hogy "Persze, elkísérjelek?". Mondjuk lehet, hogy azért lehettünk egyedül, mert nekem/nekünk eszünkbe se jutna éjjel kimenni (félek a sötétben, még utcán is, pedig világítanak a lámpák..), de más szülők gondolom pont azért nem engednének el engem, mert fiatalabb vagyok.

Egyébként nem értem, hogy miért olyanok a szülők, hogy problémát kelljen ebből csinálni. Azt a barátnőmet, akinél tegnap ottaludtam, 4 éves korom óta ismerem, én voltam az első barátnője, akit megismert miután hazajöttek Angliából és olyan sokszor voltam náluk, hogy egy külön szobát kialakítottak nekem. :D

11/L

2010. dec. 12. 15:19
 16/20 anonim válasza:
26%
Hát elég érdekes szüleid lehetnek ha még 13 évesen se nagyon engednek el a barátnődhöz hogy ott aludj.....én 7-8 évesen azt csináltam és semmi bajom....ha nem engedi meg akk elég szemét
2010. dec. 12. 16:27
 17/20 A kérdező kommentje:
utolsó: Mint írtam elengedtek, és mondtam nekik, hogy milyen jó volt, úgyhogy mostmár elfognak engedni máskor is, csak azt hitték, hogy nem érezném jól magam, amiatt, hogy nem otthon alszok...:D
2010. dec. 12. 19:03
 18/20 anonim válasza:
92%
Utolsó vagyok: Örülök hogy végülis elmehetsz bocsi nem olvastam minden kommented de akkor remélem mostmár meg fogja engedni anyud :D
2010. dec. 12. 22:16
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

ELengedném a gyerkőcöt, barátnőzni jó dolog, vihogjanak, mozizzanak, fonják be egymás haját, rúzsozzák ki egymás száját:D miért ne? Amíg nem él majd vele vissza, nem fogok problémát csinálni belőle...amint megtudom, hogy alkoholizált, fiúzott, csavargott az éjszaka közepén, vége a barátságunknak, és szépen marad a szobájában csücsülve...

Ö

2010. dec. 21. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
84%

Én 11 éves korom óta ott szoktam aludni barátnőmnél, meg ő is nálam.

Anyu csak akkor nem engedné meg ha lenne egy rossz jegyem.

2011. jan. 9. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!