Megengednétek a 13 éves lányotoknak, hogy a szintén 13 éves barátnőjénél aludjon?
3an lennénk, mindhárman 13 évesek vagyunk.
Eddig anyu nem engedte, hogy másnál aludjak, de most nagyon szeretném!! :)
Olyan 5körül mennénk a barátnőmhöz, filmeket néznék, meg beszélgetnénk. A barátnőim szoktak bemenni a központba 12-hajnali 1ig, de most semmi ilyenről nem lenne szó, csak ott lennénk a lánynál.
A szülei is ott lennének.
Nos?
13/L
Szia!
Én 14 éves vagyok és én már 9 éves koromban mehettem és volt olyan is hogy a barátnőim aludtak nálam!!!
az éjféli dolog no comment met mi azt is csak 14 éves korunkban kezdük el csinálni de az ott alvás aimán benne van
Köszi a válaszokat :) Végülis anyu megengedte, azért nem írtam, mert ott voltam :D
Nagyon jó volt =)
Jól tette az anyukád, hogy elnegedett, én is kb. 10 perce jöttem haza a barátnőmtől. :D Igazából nem értem, hogy miért kell otthon lennie szülőnek vagy nagytesónak. Én is úgy voltam ott a barátnőmnél, hogy csak unatkozott, szülők és a tesója lelépett, felhívott, megkérdezte, hogy megyek-e, mert egyedül van és unja magát, megkérdeztem anyától, még azt is mondtam, hogy szülők nincsenek otthon, erre ő rávágta hogy "Persze, elkísérjelek?". Mondjuk lehet, hogy azért lehettünk egyedül, mert nekem/nekünk eszünkbe se jutna éjjel kimenni (félek a sötétben, még utcán is, pedig világítanak a lámpák..), de más szülők gondolom pont azért nem engednének el engem, mert fiatalabb vagyok.
Egyébként nem értem, hogy miért olyanok a szülők, hogy problémát kelljen ebből csinálni. Azt a barátnőmet, akinél tegnap ottaludtam, 4 éves korom óta ismerem, én voltam az első barátnője, akit megismert miután hazajöttek Angliából és olyan sokszor voltam náluk, hogy egy külön szobát kialakítottak nekem. :D
11/L
ELengedném a gyerkőcöt, barátnőzni jó dolog, vihogjanak, mozizzanak, fonják be egymás haját, rúzsozzák ki egymás száját:D miért ne? Amíg nem él majd vele vissza, nem fogok problémát csinálni belőle...amint megtudom, hogy alkoholizált, fiúzott, csavargott az éjszaka közepén, vége a barátságunknak, és szépen marad a szobájában csücsülve...
Ö
Én 11 éves korom óta ott szoktam aludni barátnőmnél, meg ő is nálam.
Anyu csak akkor nem engedné meg ha lenne egy rossz jegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!