Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 13-14 éves fiúnak bejön...

Egy 13-14 éves fiúnak bejön egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Egy olyan lány, aki majdnem mindenkivel jóban van, de nem öltözik túl "felnőttesen", mondjuk mint az iCarly-ból valahol Sam és Carly között:) (bocs, most nem jutott eszembe jobb példa:)) és tud komoly is lenni, de alapjáraton jó értelemben bolond?

13/L

2010. dec. 10. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen

De lányok értsétek már meg senkit nem érdekel a ruha alányeg ami alatta van(meg az arca) ha ronda vagy akkor bárhogy öltözködhetsz

14/f

2010. dec. 10. 21:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendszeresen aerobicozok és modellkedek:)
2010. dec. 10. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Neked muszáj mindennap felrakni egy ugyan ilyen kérdést.
2010. dec. 10. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
De fontos a ruha, a szép (ápolt) arc, a fehér fogak, meg ezek az aprócska dolgok... :) Első benyomás. Meg, ha csak szemezgetsz valakivel, akkor is fontos, hogy hogy nézel ki. Egy pattanásos, ápolatlan egyénnel csak nem kezdenél ki. :) Meg ugye a falka-hiearchia. Mégis jó érzés, ha tudod, hogy egy szép, csinos nő áll melletted, aki még ad is magára. :)
2010. dec. 10. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
neked bejönne egy barna szemű barna hajú fiú . kb ennyit tudtunk meg rólad :D
2010. dec. 10. 22:21
 6/10 A kérdező kommentje:
pont ráhibáztál, barna haj, barna szem a kedvencem:)
2010. dec. 11. 09:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Anyám lányok,nem unjátok még??

Kb minden 3. lány ilyen,mint te..A lényeg,hogy kedves,ápolt,vicces és szép legyen a lány.

Ja és nekem van egy elég rossz sokásom ha megláttom,hogy egy lánynak csúnya a foga vagy nem fehér akkor szóba se jöhet,hogy összejövök vele,nem tudom miért.. :D

Csak legyél ápolt :D

2010. dec. 11. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
NEkem meg pont barna hajam,szemem van
2010. dec. 11. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
13:52 minden második embernek Mo.-on XD
2010. dec. 11. 15:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más jön be.

Egyébként nem akarok bunkó lenne, de 13 évesen hova pasizni...? Ráérsz még:)

(Szerintem)

2010. dec. 11. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!