Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 13 és fél éves...

Elengednéd a 13 és fél éves lányodat bulizni 17:00-22:00-ig Be Seven-be?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 13:25
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
ha ismerném azokat akikkel megy..és én mennék érte
2010. dec. 10. 16:23
 12/22 anonim ***** válasza:
NEM!!!
2010. dec. 10. 16:54
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem, 13 éves, ÁLTALÁNOS ISKOLÁS kislánynak semmi keresnivalója buliban. Persze nekünk is volt általános iskolában "tinidiszkó", de annak 7kor vége volt, és felnőtt felügyelet volt, max ez való neki.
2010. dec. 10. 18:19
 14/22 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:36

Kedves zsu! majd ha te lányod lesz 13 és elmegy este 10ig légyszi ugyanezt ird majd le.

ANNNNYIRAA nagy bulik tényleg?? Nem mondod?? Majd akkor a Te lányod elmegy... Szerintem a jó bulikat 16 évesen is át lehet élni nem? Ja nem akkor már az első gyereket szüli bocs. Igazad van!

2010. dec. 10. 19:31
 15/22 anonim ***** válasza:

"most másodikas egyetemista vagyok nem is egy hulladék helyen hanem az elte-n politológián...ha látná valaki a fényképemet rám is rám mondaná hogy buta pi...a ...stb csak mert nagyon követem a divatot meg rám is rám lehet modanni hogy na ezt se nevelték meg ránézésre aztán mégse rontották el valószínűleg ha ott vok ahol..."

na neee, nagyon gáz

2010. dec. 10. 19:33
 16/22 anonim ***** válasza:

igen, elengedném bizonyos keretek között. Óránként legalább egyszer hívjon fel, hogy jól van-e, ne igyon, ne cigizzen, és ne szexeljen. Amúgy a kamaszkor a bulikról, barátokról szól, és ilyenkor tanulnak meg "pasizni". Akik nem engednék el azoknak üzenem, hogy akkor felnőttként bulizzon? Munka mellett? Azt hiszem, hogy közülünk nem sokan buliznak. Ez van a hajfestékkel is. Felnőttként nem fogják felvenni sehova pink frizurával. Öregként meg hülyén néz ki vele. Amúgy, ha megengedjük, akkor már nem is akar annyira menni.

Köszöntem. 26/Nő

2010. dec. 11. 13:42
 17/22 anonim ***** válasza:
13 éves kislány ne járjon el szórakozóhelyre.Majd 15 évesen akkor is normális korlátok között.Semmi keresnivalója egy discoban.És igen,bulizzon felnőtt korában (meg tiniként is) miért akkor nem lehet?Szerintem de.Általános iskolás...
2010. dec. 11. 16:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves 26 éves Nő! Nem azt irtam hogy csak felnőttként menjen el hanem azt hogy 13 és fél évesen ne járjon még el. 16 évesen miért nem ér rá? szerinted? Kiváncsi vagyok!!

Légyszives ird meg!

2010. dec. 11. 16:29
 19/22 anonim ***** válasza:

igaz, hogy én már 14 voltam, mikor eljárkáltunk bulizni, de hát az se sokkal több, mint a 13:D a szomszéd faluba jártunk át, volt, hogy gyalog jöttünk haza éjjel.

bennem megbíztak a szüleim, soha semmi hülyeséget nem csináltam (jó, nem azt mondom, hogy nem ittam egy pohárral, vagy nem szívtam el egy szál cigit, de nem szoktam rá egyikre sem, és soha nem jöttem részegen haza) és soha semmi bajom nem lett. 16 évesen már Bp-n bulizunk, mert oda jártunk középsuliba, és onnan meg csak reggel tudtunk hazajönni, akkor se csináltam semmi rosszat.

persze tudom, hogy vannak olyanok, akik az első bulijuk alkalmával is rögtön valami balhéba keverednek, ne adj isten bajuk lesz, de ilyen akármikor előfordulhat, nem csak buliban. úgy értem, hogy ha valaki alapjáraton meggondolatlan "butuska" akkor suli után is csinálhat hülyeséget, nem kell ahhoz buliba menni.

én elengedném a lányomat, de tényleg csak akkor, ha tudom, hogy felelősségteljes, és ismerek pár embert a társaságból, akikkel megy, esetleg, ha tudok, akkor érte megyek.

21 éves egyetemista lány.

2010. dec. 11. 16:53
 20/22 Roxi96 ***** válasza:

elnézést de ez nem normális dolog nehogy elengedd mejd ha nagyobb lesz engem 16 évesen engedtek el eőször akkor 19:00-tól 23:00 ig és a szüleim ott voltak a közeli étteremben

16 ÉVES KOROMBAN

(most 20 vagyok)

2010. dec. 11. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!