Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 13 és fél éves...

Elengednéd a 13 és fél éves lányodat bulizni 17:00-22:00-ig Be Seven-be?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 13:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
nem.
2010. dec. 10. 13:26
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
nem
2010. dec. 10. 13:27
 3/22 anonim ***** válasza:
39%
utolsó vagyok, esetleg ebben az esetben: én viszem oda, van kisérője akit ismerek, este 20.00 ra érte megyek,de igy is meggondolandó...
2010. dec. 10. 13:28
 4/22 anonim ***** válasza:
22%
Ha te viszed és hozod el, ismered, akikkel megy, és megbízol benne, akkor igen.
2010. dec. 10. 13:31
 5/22 anonim ***** válasza:
39%
este 8ra érte megyek ne már....szerintem is nagyon kicsi így hallomásra egy 13éves lány de mikor én voltam 13 jó pár évvel ezelőtt is megoldottuk ha nem engedtek el..nyilván nem éjjel mentünk de ezek a tini discok mentek..a mai 13évesek meg...ha nem engeded el megoldja máshogy..ott alszik valakinél vagy bárhogy de megfogja oldani hidd el..sajnos ilyen a világ hogy már egyre fiatalabban mennek de nem szabad leragadni ha az egész világ halad és hidd el ezek a bulik a legnagyobb élmények nem pedig a korlátlan kijárások ahol már alkohol is lesz pár év múlva...tapasztalatból mondom:)mi is ezeket emlegetjük vissza ne foszd meg tőle..esetleg tudakolódj hogy hány kora beli lesz ott de ne tőle ő úgyis megszorozza kettővel:D és menj el érte te nyugodtan be is mehetsz érte de csak a végén tudod ilyen korban minden felnőtt égő de legalább látod mi van ott olyankor és tudsz dönteni a későbbiekben!zsu
2010. dec. 10. 13:36
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
igen elengedném.
2010. dec. 10. 13:40
 7/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az egy hülyeség, hogy ha nem engeded el, akkor elszökik. Nem minden gyerek ilyen, van olyan is, aki felfogja, hogy van, amit egyelőre nem lehet. Ismerek ilyet nem egyet és én is ilyen voltam, ha duzzogva is, de elfogadtam a szüleim tiltását.

A kérdésedre válaszolva: nem engedném el. 13 évesen mehet sulibuliba meg házibuliba. Alkalmanként ihat is pezsgőt vagy ilyesmi, szilveszterezhet a barátnőinél, lehet fiúja(ésszerű keretek között) tehát nem vagyok túl konzervatív, de azt szemét sz.r helyet egyelőre hagyja ki!

2010. dec. 10. 13:57
 8/22 anonim ***** válasza:
22%
igen a mai gyerekek arról híresek hogy elfogadják amit mondanak nekik:D:D:D akkor kedves anyuka hallottad ..ne engedd el egy tini diszkóba inkább menjen házi buliba és igyon...:D:D
2010. dec. 10. 14:24
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen kizart. Egy gyereknek semmi keresnivaloja egy buliban. Ezert van ennyi selejt fiatalkoru mert elfelejtik nevelni oket a nem tul okos szulok.
2010. dec. 10. 14:42
 10/22 anonim ***** válasza:
semmi köze a kettőnek egymáshoz...elég meggondolatlan dolog azt állítani hogy ha valakit engednek bulizi akkor selejt lesz és az is hogy ha engedi bulizni már nem is neveli a gyerekét...mindenki látja a sajátján hogy lehet-e engedni mert megérdemli-e stb stb..én is elmentem tini bulikba fiatalon és elég korán kezdtem bulizni mert elengedtek és most másodikas egyetemista vagyok nem is egy hulladék helyen hanem az elte-n politológián...ha látná valaki a fényképemet rám is rám mondaná hogy buta pi...a ...stb csak mert nagyon követem a divatot meg rám is rám lehet modanni hogy na ezt se nevelték meg ránézésre aztán mégse rontották el valószínűleg ha ott vok ahol...nem kell általánosítani az nagyon elkeseredettségre utal..
2010. dec. 10. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!