Anorexiás, vagy csak ilyen az alakja?
Hááát megeshet hogy az, de inkább próblád azt nézni hogy méregeti-e magát mérőszalagal, mérlegre áll e sűrűn. Néz-e a anorexiás videókat stb.
4-5óra nekem is kiszokott maradni két evés között és ilyenkor énis rosszul vagyok ha elkezdek enni. Ha viszont ezt mindig így van nála akkor megeshet hogy tényleg anorexiás, de ez bonyolult mert ugye titkolt betegség.
Az még talán a kisebb baj, hogy keveset eszik, a nagyobb baj az, hogy kövérnek látja magát.
Én 26 éves vagyok 161 cm és 46-48 kg, de tisztában vagyok vele, hogy túl vékony vagyok. /a sovány szót utálom, de tudom ez annak számít/
Szóval anorexia akkor van, ha kövérnek érzi így magát, ha csak szimplán ezek a méretei de tudja, hogy vékony és tenni kéne valamit, akkor nem anorexia. Én is tudom, hogy híznom kéne, de nem tudok. Ezt örököltem, anyukám is csak 163 magas és 48 kg. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!