Az apukák miért buzdítják a fiukat a csajozásra, a lányukat pedig óvják a fiúktól?
Figyelt kérdés
Bocs a rossz megfogalmazásért, de unom már, hogy unokatesómat csak bíztatja, a fiúmat meg csak fikázza -.-"
13/L
2010. dec. 9. 08:39
1/13 anonim válasza:
MErt gondolj bele 1 fiúnak mi baja lehet ha jár egy lánnyal? semmi
1 lánnyal meg sokmindent megcsinálhatnak
2/13 A kérdező kommentje:
igaz, hogy egy fiúnak nem lehet baja, de más lányára nem gondolnak?
2010. dec. 9. 10:32
3/13 anonim válasza:
Ezt úgyse tudod megváltoztatni mert mindenhol így van a lányokat féltik a fiúkat meg bátorítják
4/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom megváltoztatni, de ez szerintetek nem igazságtalan?
2010. dec. 9. 10:49
5/13 anonim válasza:
Miért igazságtalan?Ez van ha fiú lennél akkor meg jó lenne
14/f
6/13 A kérdező kommentje:
Unokatesóm annyi idő, mint én, velünk lakik, és ha ő megy korizni apu megkérdezi tőle, hogy nem hívja meg XY-t, aki tetszik neki? Ha viszont én megyek valahova és megkérdezi, hogy ki lesz ott én pedig teljesen őszintén válaszolok, hogy kik lesznek és ha ott van a barátom félóránként rámcsörög -.-"
2010. dec. 9. 12:01
7/13 A kérdező kommentje:
*annyi idős bocs
2010. dec. 9. 12:01
8/13 A kérdező kommentje:
megjegyzem nem akarunk semmi hülyeséget csinálni, eddig teljesen megbízott bennem
2010. dec. 9. 12:02
9/13 anonim válasza:
Ha eddig megbízott benned akkor mi a baj:Beszélj vele!
10/13 anonim válasza:
Engem meg az egész család (anyu, apu, mama, papa) állandóan piszkálnak, hogy kezdjek el pasizni, meg legyen barátom stb. Nem képesek megérteni, hogy majd akkor, ha tetszik valaki.
12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!