Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetem közben van idő csajozá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetem közben van idő csajozásra?

Figyelt kérdés
Normál körülmények közt,na és persze mi van akkor,ha egy másik városba kell menni,mert ott jobb egyetem van és albérletben kell lakni?
2010. nov. 14. 20:22
 1/3 Moszuke ***** válasza:

hát egy csomó egyetemi ismerősöm van és mindig van egy vagon szabad idejük..:) jó-jó néha leülnek és magolnak akkor pár napig ki se mozdulnak otthonról és 23órán át tanulnak:DD

szerintem erősen függ, hogy mennyire kell sok időt fordítanod a tanulásra nem?

2010. nov. 14. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:

hát nemtom, én fősulis vagyok ,és a bulikon kívül amiket szerveznek/zünk, nincsen semmi időm a csajozásra, csak ott,,,,

aki nem jár bulikba gyakorlatilag esélytelen...

2010. nov. 14. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
óóó, hogyne lenne! Egyetem mellett arra van időd, amire te szeretnéd. Nekem nagyon sokat kell tanulnom, és tanulok is, de van időm bulizni, edzeni járni, stb... Én más városba jöttem tanulni, albérletbe. Az anyagiakat leszámítva világi az életem! :)
2010. nov. 14. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!