Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért zavar így össze?

Miért zavar így össze?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon-nagyon tetszik, már 5ik óta. Én is tetszem neki. A barátnőmet viszont eddgi nem nagyon kedvelte, most viszont vele is egyre kedvesebb, de amint elmegy a barátnőm, elkezdi fikázni. Külsőre illenek egymáshoz, de személyiségük ég és föld, én viszont jól kijövök a fiúval, már volt, hogy majdnem jártunk, sőt, polgárpukkasztásként kézefogva mentünk ki a suliból, mert pletykáltak rólunk;)Most miért csinálja ezt? Ha nem kedveli miért játsza meg?

13/L (a fiú 14)

2010. dec. 9. 07:00
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsánat *eddig
2010. dec. 9. 07:18
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Ne haragudj, hogy nem adok választ a kérdésedre. Csak azért nem teszem, mert nem tudok.

Ugyanis én is egyre kevésbé értem a fiúkat.

13/L

2010. dec. 9. 14:33
 3/9 A kérdező kommentje:
:(
2010. dec. 9. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Sztem meg nem kéne arra fogni h az illető fiú. Van lány közt is ilyen h előtte kedves a háta mögött meg mindennek lehordja. Vannak ilyen típusú emberek.
2010. dec. 9. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy nem lehet megérteni a fiúkat.Pedig olyan egyszerű népek vagyunk mi.A lányok meg összevissza kavarnak és még minket nem lehet megérteni?

Hát a személyiség meg nem olyan fontos jól nézzen ki az a lányeg.

2010. dec. 9. 17:33
 6/9 A kérdező kommentje:
De az van, hogy szerinte a barátnőm üres cicababa aki még ronda is
2010. dec. 9. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez kedves volt...De ettől függetlenül lehet hogy igazad van
2010. dec. 9. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem én mondtam, hogy a barátnőm üres cicababa, hanem a fiú. Amúgysem mondanám barátra hogy üresfejű cicababa
2010. dec. 10. 06:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát kislány, 25 vagyok, de férfiakat megérteni egyre nehezebb ám:D:D. Szerintem ők is így vannak velünk, és ez épp így jó...én gyanítom, hogy ennek a fiúnak bizony tetszik a Te "üresfejű cicababa" barátnőd...
2010. dec. 22. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!