Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy szívatott meg titeket a...

Hogy szívatott meg titeket a tanár?

Figyelt kérdés

Hogy? És mikor a legjobban? Elnézést elég hülye kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy a tanárok titeket hogy szívattak meg, mert nekem is van egy tanárom aki rühell engem:-(

A válaszokat előre is köszönöm:-)

2010. dec. 5. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Nem szivatnak a tanárok ha meg igen az dolgozat vagy felelés formájában van

De mi most utolsó évben meg akarjuk szivatni...persze második félévben ami már nem számít a felvételibe

14/f

2010. dec. 5. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk nem nagyon szívatnak ha igen akkor is max doga írás,de nekem csak jó,potya 5-ös :D

Vagyis ne vegyétek ezt egosnak,de anyu bekeményített így tanulok mindig és ha dogát írunk vagy felelünk akkor tudom..hogy ez jó vagy rossz az már más téma.

Mondjuk szerintem ez is szívatásnak számít:

Az osztályban kémiából többen (15-20an) bukásra álltak és a tanár azt mondta,hogy ők dogát írnakvagy felelnek és tanuljanak külömben tuti,hogy bukni fognak.

Nem kell mondanom,hogy mind hiányzott a bukásosak közül és igazolatlant kaptak és közben nem is feleltek meg dogát sem írtak :D:DxD

Meg ehez hasonlók vanna.ilyenekre gondolsz?

Mert téged mivel szívat a tanár?

2010. dec. 5. 10:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen ilyenekre gondolok! köszönöm a válaszokat:-)

Hát mindig engem hív ki felelni a tanár és ha tudom is akkor is csak hármast kapok:-( Meg ha egyszer hiányzok már az is baj és lekiabál, hogy hogy képzelem meg ilyenek. Pedig ebből a tantárgyból szín ötös voltam mielőtt jött ez a tanár:-(

Am jöhetnek még válaszok:D Köszönöm az eddigieket:-)

2010. dec. 5. 10:38
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
és ez milyen tantárgy??
2010. dec. 5. 10:48
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Én vagyok a suli "művésze", de most új művészeti tanárt kaptunk, tehát ő van rajzon és zenén is. És hát direkt olyan feladatokat ad, amit tudja, hogy nem fog menni. Pl. gitáron nem nagyon megy, mikor egyszerre kell pengetni a legalsó és a legfelső húrt, ezért mindig ilyen dalokkal feleltet:S Meg rajzon nem hagyja hogy az absztrakt munkák tényleg absztraktok legyenek:P Tehát nem normális a tanár, mindenki utálja.

13/L

2010. dec. 5. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

első vagyok

de amúgy én is szivatom mert média tanárnak megígértem év elején hogy nem lesz füzetem(rajzot is ő tartja és abból sincs)Be tartom az ígéretem:D

ja meg a fél osztály nem jött be dolgozatra(matek)

2010. dec. 5. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

jaj istenem de gyerekek vagytok még! Fogalmatok sincs arról mi a szivatás! -.-

Tudok olyan esetről ,m kor valakit az egyetemen (mindegy most a név) azért vizsgáztattak szóban 3 órán keresztül, mert zsidó származású volt! (ez nem régen történt, hanem kb. 5 éve) Hozzá kell tenni a srác súlyos cukorbeteg volt és az inzulinját sem adhatta be magának! Csoda, hogy kibírta! Végül kapott egy hármast... jeles volt addig kb. mindenből!

2010. dec. 5. 12:53
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
a lényeget kihagytam! a vizsga végén mondta meg neki az "indokot"
2010. dec. 5. 13:01
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

Hááát...engem szerencsére nem szívatnak a tanárok [kop-kop], de 5.-ben a zenetanárnő nagyon utált.

Ha nem mentem el kórusra, igazolatlan kaptam, ha fellépésre, akkor 1est. [igaz, ilyen csak 1x volt...6.-ban nem voltam 1x, akkor nem írta be...pedig 5.-ben, meg 6.-ban is az utolsóelőtti fellépésre nem mentem el [június eleje felé]

Az egész osztály előtt lejáratott amikor csak bírt, meg olyanokat mondott szintén egész osztály előtt, hogy én mindig hazugságokat találok ki mindenre, és ezért nem is kéne, hogy szeressenek az osztálytársaim, meg úgy egyáltalán mindenki. [nem értettem miért...zeneiskolába is jártam, meg 5ös voltam zenéből, és mindig készültem az órára...igaz, kórusra nem mentem el mindig]

Mikor nem mentem el a fellépésre [5.-ben], a barátnőim sem mentek, mivel nem voltunk ott akkor mikor mondta [és nem is szólt nekünk senki sem], ezért 1est adott nekünk, és azt mondta, ne hazudjunk, mert Ő szólt nekünk. [közben pedig nem, csak nem bírt minket, és így megbírt minket szivatni [még kórus elején tisztázta mindenkivel, hogy aki nem megy el fellépésre, annak karó zenéből].

Ezután azt terjesztette a tanáriban, hogy én rábeszéltem a barátnőimet, hogy ne járjunk kórusra, meg ne menjünk el fellépésre xD [mert mintha én valami főnök lennék 3unknál]

Nagyon meglepődtem, mikor ezt meghallottam, de aztán röhögtem is egyet azon, hogy lehet ilyen szánalmas :P [a volt tanító nénimtől hallották anyuék, akik meg elmondták nekem]

Aztán évvégére valahogy sikerült kijavítanom 5ösre...de alig adta meg [pedig 8db 5ösöm és 1db 1esem volt [a 2. félévben]]

Szerintem még most sem bír minket nagyon...vagyis nem tudom, most már nem szívat minket, és egész kedves is hozzánk, de ha pl. kések kórusról, akkor mindig nagyon lehord, meg véletlen sosem szólnak nekünk, ha nincs kórus. -.-"

13,5/L [7.-es]

2010. dec. 5. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:
mi szvattuk meg az egyiket: tesi volt és direkt lassan öltöztünk, volt aki be se jött szünetről, mert nap elején tudtuk meg, hogy doga... hát kbaz ra felénél beért már mindenki és kiderült, h nem is írunk... mindenki röhögött
2010. dec. 5. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!