Melyik 5 szóval tudnád jellemezni a mai kamaszokat úgy általában?
"Menjetek a p...ics...ba általánosító barmok.
Nem fiúzok-csak tetszik valaki.
nem járok buliba-kiv.pizsipaty a LB-mel stb......
szemtelenkedek-ÉS???
11/L
Ja és smink a suliba xd na lehet oltani"
Én vagyok a 13 éves lány aki mondta hogy nem kellene általánosítani:
Azt üzenem 11 éves kislány,hogy légy tisztelettel a felnőttekkel mert itt nem veled egykoruak és velem egykoruk vannak csak..
És miért te mondod azt hogy nem vagy tiszteletlen?
Meg mi az hogy SZEMTELENKEDÉS-ÉS??
Az eszem megáll
Nekem tini otársaim vannak, és sajnos igaz az, hogy ilyenek. Tisztelet a kivételnek, de az nagyon ritka.
A 11 éves lány meg az írása alapján, káromkodás, meg egyebek, bőven bele fog esni ebbe a halom negatív kategóriába, ezért lesz az általánosítás.
Kikérem magamnak és azok helyett is akikre ez nem igaz!
Én egyáltalán nem vagyok divat-buli őrült, sőt, a tanulás van első helyen! Szemtelenkedni és menőzni-nagyképűzni sem szoktam. Jó, oké, lehet hogy egy kicsit lusta vagyok, mégis szoktam segíteni a szüleimnek!Olvasni, rajzolni, tanulni imádok! 13/F
Nos, kedves emberek, én egy 14 éves lány vagyok. Országos versenyek toplistáiban vagyok benne, mert jól tanulok, nem káromkodok, nem hajnali 2-kor megyek aludni, nem írom ki Facebookra, hogy: "jéé, esik a hóóó!", szoktam olvasni, DE utálom a kötelező olvasmányokat, az régi korok zenéit (bár hozzáteszem inkább Rolling Stones-t hallgatok, mint a dubstep-eseket),imádok filmeket, sorozatokat nézni, sokat sportolok, és 1-2 korty pezsgőn kívül még nem nagyon volt nálam alkohol. Nem "partyzom" szét az agyam, délutánonként együtt vagyok a baráti körömmel, akik szintén olyanok, mint én. Normálisak. Elmondom, hogy a társaság befolyásolja azt, hogy ki vagy.
egyébként az 5 szó: szabadszellemű, befolyásolható, hisztis, nagyszájú, széles látókörrel rendelkező
"szégyen, hogy mennyi gonosz és negatív ember van itt
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. "
és igaz
egy jó, vagy pozitív dolgot nem írtatok
és mi akarjuk előrébb vinni ezt az országot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!