Mit tegyek? (magyarázat lent)
Az egyik osztálytársamért nagyon odavagyok. Néha ha a közelébe vagyok szünetekbe, akkor csak baromkodásból megölel, akkor marhára jó érzés. Bizsereg az egész testem. De kb. 1 hónapja mondta el nekem, hogy kibe szerelmes. És azóta próbálok róla megfeledkezni, de nem megy. Már egy ideje nem is ölelt meg. Én meg direkt nem mentem a közelébe, ha nem volt muszály.
De ma délelőtt kabát nélkül ment le az udvarra, és éppen odamentünk hozzá, meg a többi osztálytársunkhoz a barátnőmmel. És azt mondta, hogy nagyon fázik, utána pedig odajött hozzám és megölelt. Na én utána rájöttem, hogy még mindig nagyon szeretem. És hogy nem sikerült elfelejtenem.
Mit tegyek, hogy ne vágyjak ennyire az érintéseire? Fantasztikus érzés, ha hozzám ér.Nagyon szeretem.
Lécci ne mondjátok, hogy felejtsem el, mert úgyse fog összejönni, főleg nem úgy, hogy az osztálytársam.
13/L
Én is így vagyok, egy ideig járt is azzal a lánnyal akibe szerelmes volt, de nagyon, most pedig rájött hogy a csaj csalta két fiúval, tehát otthagyta. Most velem van jóban, mindenféle hülyeséget csinálunk együtt, pl. elvtársnőnek hív, mert mind2en balkezesek vagyunk. Próbálj vele jó viszonyt ápolni, és ha úgy érzed eljött az idő, lépj. Én is így csináltam és ott tartok, hogy már megcsókolt:D
13/L
Amúgy meg mond meg neki és akkor talán jutsz is valamire,mert azt azért te sem várhatod hogy mindent megkaphass ha szépen nézel...De komolyan,az nem jutott eszedbe,hogy ahelyett,hogy itt le(s)írod az életed,inkább tenni kéne valamit ??!
(bírnám pár óra múlva meg az lesz a köv. kérdés a 2000. hasonló közül hogy:
"-tetszik egy srác,az osztályomba jár,szokott ölelgetni meg minden,de neki egy másik csaj tetszik;most akkor mit csináljak?"
És persze erre jönne még az a sok idióta válasz hogy:
"-Szerintem akkor beszélgess vele sokat,legyél a közelébe és akkor csak le esik neki..."
Vagy hasonló,pedig neked még csak az se jutna eszedbe hogy megmond neki az igazat,ehelyett mindenféle (szar)próbálkozásokkal akarsz közelebb kerülni hozzá...
Na most akkor a válaszom:
Szerintem,ha tetszik akkor próbálj meg vele nyugodtan,őszintén beszélni,sokkal egyszerűbb,gyorsabb,és semmit se veszíthetsz,mert ha azt mondja hogy nem tetszel neki akkor legalább tudod,másrészről k.rva nagy adrenalinod lesz,ami jóó...
Feltéve ha érted amit írok...
(??!)/L
Nem tudom, nem merem.
De mégis mikor mondhatnám el neki? Még nem volt olyan, hogy csak "kettesben" voltunk. Más előtt meg annyira nem akarom.
Hát pl. suli után vagy beszéld meg vele facebookon,msnen,hívd fel vagy ilyesmi hogy ráér-e valamikor.
Ha meg nem mered akkor meg gondolj arra hogy vagy megmondod vagy még játszod a hülyét,és akkor most írhatnám azt is hogy a hozzád hasonlók miatt nézik le a mai 12-15 éveseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!