Mi legyen, hogy ne csak a "jó csajt" lássák bennem?
Visszajelzések alapján jó az alakom. Egyszer még nem fordultam be teljesen a sarkon, mikor a haverjaimhoz mentem. Hallottam, hogy rólam beszélnek, hát sunyimód hallgatóztam kicsit;) A srác, aki tetszik hallottam, hogy ezt mondta: "XY(én)? WoW, tényleg tetszem neki?" Haverja erre: "Aham, megkérdeztem." Megint ő:" Hmm, lehet, hogy intézkedek valamit.. láttad már fürdőruhában? Grr.." De nem akarom, hogy a külsőm legyen az első. Gitározok is és beszélgetni is szoktunk. Akkor meg miért csak az tűnik fel neki, hogy kerek a fenekem és nagy a mellem :'(? Nagyon rosszul esik:(
13/L (14 éves fiú)
na ez jo kérdés.. ere én is kiváncsi vagyok..
mert a pasik ilyenek:) várj még 2-3 évet aztán akkor fognak igazán csak ezekre a dolgokra figyelni..:/
14 éves fiutól ne is várj többet.. de 19-től:DD
18/L
Mert gondolom a fiú se lehet olyan ronda mert ha az lenne nem tetszene te is megbeszéled a barátnőiddel az ilyen dolgokat
beszélgetni meg tud a haverjaival is
14f
Csillagom, te kihallgattál egy beszélgetést. Ha már megtetted, ne kapd fel a vizet rajta, mert még csak nem is azt mondták, hogy hú de megdugnám, csak annyit, hogy jól néz ki.
Akárhányszor tapasztod oda a füled az ajtóhoz, nem fogsz egyebet hallani, csak azt, hogy xy milyen dögös. A fiúk 14 évesen nem azt beszélik ki, hogy milyen értett a lány, hogy milyen okos, hanem inkább azt tárgyalják meg, hogy mi a legértékesebb testrésze.
Vannak kivételek, de az ilyen kivételek téged már nem fognak érdekelni, mert ahhoz viszont felszínes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!