Szerintetek jó 5let?
Figyelt kérdés
legjobb haveromnak vennék 2 doboz drága cigit karira
18 ALATTIAK VAGYUNK!! (16 alatt)
Mielőtt elítélnétek én nem dohányzok de tudok egy helyet ahol kiszolgálnának.
Vélemény?
2010. nov. 28. 19:37
4/10 anonim válasza:
az... barátnőmmel 15 évesek vagyunk, ő nikotinos, én meg ellenes. De szülinapjára varrtam neki egy cigis dobozt, feltöltettem "plüss" cigivel. :D lol
5/10 anonim válasza:
persze havernak karira mi? ettől jobb kamut nem találhattál volna ki!
6/10 anonim válasza:
szerintem ez egy nagy hü.lyeség már bocsi..
7/10 anonim válasza:
Max szivart, abból is a jobb fajtát.
8/10 anonim válasza:
A cigi nem ajándék. Inkább kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne, és azt vedd neki, biztos, hogy értelmesebb. Szerintem se jó ötlet.
Szintén egy 16 alatti.
9/10 anonim válasza:
Az a baj a cigivel, hogy elszívja és utána ennyi. El is felejti, karácsonyra valami maraddandóbbat próbálj neki venni.
14f
10/10 anonim válasza:
Esetleg ha tényleg cigizik, akkor egy egyedi öngyújtót. Az tényleg maradandóbb és elég szépeket tudnak csinálni. Maga a cigi meg elég illúzióromboló ajándék, főleg ha utána megkérdezik otthon a szülei, hogy mit kapott tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!