Miért viselkednek velem máshogy, ha meg tudják, mennyi idős vagyok?
Bocs, szerintem pedig ez a Yéww-ezés, meg Jéww-ezés, meg tündérbogyó Yéwwem-ezés elég dedós :P
Én 13,5 vagyok, de áhh....ez nagyon vicces xD
Amúgy tényleg azért, mert ciki. Nekem is vannak 10 éves [pedig az egyik 12nek néz ki, és tényleg érettebb is sokkal a koránál] barátaim, akiket amúgy szeretek, meg minden...És nem is kerülöm a társaságukat, de azért no... Attól még, hogy bírom őket, nem lógok velük hétvégéken, max egymás szülinapjára elmegyünk és annyi. Idősebb barátaim is vannak, de ugyanez velük a helyzet.
Törődj bele, majd megkomolyodnak egyszer ők is =)
13,5/L
egyet értek a 13,5 éves lánnyal!;)
14,5/L
Szerintem meg elég éretlen vagy vagyis nem éretlen hanem ugyan olyan,mint a többi 11 éves,nem vetted észre,hogy mindegyik 11 éves kb azt mondja,hogy ő már nem kislány meg,hogy érett??
Te se vagy semmivel másabb,miért akarsz érettebb lenni a korodnál?
Emlékszem mikor mi barátnőmmel 10-11 évesek voltunk tök mindegy volt,hogy hány évessel játszunk meg simán fogócskáztunk,bújócskáztunk és nem arról beszélgettünk a 15 éves lányokkal,hogy melyik pasi tetszik neki meg,hogy vajon szűz-e már meg egyebek.És csak 5 év telt el,de már az 5 év alatt annyi minden változott,hogy az hihetetlen,mi lesz ha felnövünk?
Nem jó neked a veled egykorúakkal lenni??
Megkérdezhetem,hogy miért éretlenebbek ők,mint te??
Mert a 'nagyokkal' miről szoktál beszélni amiről nem lehet a veled egykorúakkal??A politikáról a választásokról,a kormány jelenlegi helyzetéről,a válságról?
15L
De lehet beszélgetni csak van egy-két probléma.
Van egy-két nálam 2-3 évvel fiatalabb "barátom" akikkel egyszerűen nem tudok se élőben sem chaten beszélgetni[utóbbin kb minden második üzenete egy :D:D:D:D:D]
egyszerűen nagyon gyerekes tud lenni egy 10-11 éves gyerek és amint megtudják rögtön rájönnek erre,hogy biztos van olyan téma amit nem tudnak veled megbeszélni...és szerintem is túl érettnek hiszed magadat.anno én is azt hittem 10-11 évesen,hogy mennyire érett vagyok de utána 1 évre rá rájöttem,hogy nagyon gyerekes voltam.most sem vagyok túl komoly,de nem is hasonlítok a 11 éves önmagamra pedig csak 2-3év telt el...
amúgy meg szerintem te sem szívesen barátkoznál egy 7évessel úgy,hogy teljesen komolyan beszélsz vele...még akkor sem ha a korához képest érettebb.
képzeld magadat a helyükbe,hogy egy hozzád hasonló 11 éves kiscsaj folyton a s*ggdben van és lóg rajtad[tudom milyen idegesítő tud lenni mert jelenleg nem hagy békén egy 6.-os csaj és összevissza írogat nekem-.-]és mennyire ciki tud lenni a barátok előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!