Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » FONTOS! Eljátsszam vagy ne?...

FONTOS! Eljátsszam vagy ne? Nem égnék be?

Figyelt kérdés

Lesz egy műsor a legjobb barátnőm anyukájának a munkahelyén. Valami fiatal művészeket bemutató rendezvény. Engem is megkértek hogy lépjek fel. Ez eddig szép és jó, gitároznom és énekelnem kéne még rajtam kívül két lánnyal. Tudják, hogy írok dalokat de majdnem mindegyik egy fiúról szól és azok közül kértek, hogy játsszak el párat. Konkrétan a dalokat még csak a legjobb barátnőm hallotta, ő ajánlott anyukájának. De ott dolgozik annak a fiúnak az apukája is, akiről a dalok szólnak. És elképzelhető, hogy a fiú is ott lesz. A dalokban viszont megemlítem a hobbijait, a kinézetét, a viselkedését, stb.., tehát fel lehet ismerni. És van pár dal amit haragos időszakban írtam és ott bizony szépen lehordom hogy fűvel-fával kavart.. Ami nem igaz, csak három lánnyal rajtam kívül:) Mit tegyek? Fellépni viszont nagyon szeretnék!

13/L

2010. nov. 24. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
figyelj.nem biztos,hogy felismeri önmagát.:D de ha tényleg nagyon konkrét akkor hagyd. vagy énekeld azt a dalt ami a legkevésbé írja le a srácot.
2010. nov. 24. 20:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Kisvárosban lakunk és ő az egyetlen, aki itt dirt rollerezik:) És hát minden dalban van szó a hobbijáról, vagy utalás egy közös élményre, van ahol a kedvenc Barátok Köztös mondata is elhangzik:D
2010. nov. 25. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!